Mikromarc websøk

Raw food på norsk: de beste oppskriftene på naturlig mat
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Raw food på norsk: de beste oppskriftene på naturlig mat
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • q641.5636 P
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2010
Noter
  • Spiser du brokkolien rå i stedet for kokt, får du i deg tre ganger så mye av de viktigste antioksidantene mot kreft. "Raw food på norsk" viser deg hvordan du får maksimalt med næring og energi fra råvarene ved å unngå å varme dem opp over ca. 40 grader under tilberedelsen. Boken er tilrettelagt for norske forhold og inneholder oppskrifter basert på frukt, grønnsaker og nøtter, i tillegg til en kom i gang-guide som viser hvordan rawfood på enkelt vis kan innlemmes i hverdagskosten. Mer energi, styrket immunforsvar og slankere kropp er blant de lovede effektene, sammen med bedre hud og humør samt mindre salt- og søtsug.
ISBN
  • 978-82-02-32269-4
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001592nam a22002774c 4500
*00180379
*00520211203123052.0
*007t|
*008101005b2010||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-02-32269-4$qh.$cNkr 299.00
*035  $a(BIBBI)0253267
*041  $hswe
*082 4$qNO-OsBA$a641.5636$25
*090  $bq$c641.5636$dP
*1001 $aPalmcrantz, Erica$jsv.
*24510$aRaw food på norsk$bde beste oppskriftene på naturlig mat$cErica Palmcrantz, Irmela Lilja ; oversatt av Mette-Cathrine Jahr ; fotograf Anna Hult
*2461 $aRaw food på svenska$iOriginaltittel
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2010
*300  $a173 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $aOriginaltittel: Raw food på svenska
*5058 $aHar bibliografi, innhaldsliste
*5208 $aSpiser du brokkolien rå i stedet for kokt, får du i deg tre ganger så mye av de viktigste antioksidantene mot kreft. "Raw food på norsk" viser deg hvordan du får maksimalt med næring og energi fra råvarene ved å unngå å varme dem opp over ca. 40 grader under tilberedelsen. Boken er tilrettelagt for norske forhold og inneholder oppskrifter basert på frukt, grønnsaker og nøtter, i tillegg til en kom i gang-guide som viser hvordan rawfood på enkelt vis kan innlemmes i hverdagskosten. Mer energi, styrket immunforsvar og slankere kropp er blant de lovede effektene, sammen med bedre hud og humør samt mindre salt- og søtsug.
*650 4$aVegetarrettar
*65014$aVegetarretter$gmatlaging
*700  $aLilja, Irmela$jsv
*700  $aJahr, Mette-Cathrine$d1948-$jn.
*700  $aHult, Anna$jsv
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
12/2036Tilgjengeleg Osterøy bibliotekMat og drikke/diettar