Forfattar
Tittel En middag i Roma: verdenshistorien i et måltid
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken tar Andres Viestad leserne med på en kulinarisk reise gjennom historien. På en underholdende, men tankevekkende måte viser han hvordan mat har vært med å forme historien. Han forteller om hvordan det gikk til at en liten landsby ble verdens største imperium, om mafia, slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*000 aam a22 4c 4500
*001166736
*00520211012104047.0
*007t|
*008200817b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-489-2643-6$qinnbundet$cNkr 399.00
*035 $a(BIBBI)0593075
*08204$qNO-OsBA$a641.5945632$223/nor
*090 $c641.59456$dV
*1001 $aViestad, Andreas$d1973-$jn.
*24513$aEn middag i Roma$bverdenshistorien i et måltid$cAndreas Viestad
*260 $aOslo$bKagge forlag$c[2020]
*300 $a205 sider
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aKulturfond
*5208 $aI denne boken tar Andres Viestad leserne med på en kulinarisk reise gjennom historien. På en underholdende, men tankevekkende måte viser han hvordan mat har vært med å forme historien. Han forteller om hvordan det gikk til at en liten landsby ble verdens største imperium, om mafia, slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMatlaging$zItalia $zRoma$xHistorie$2BS
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining