Mikromarc websøk

En middag i Roma: verdenshistorien i et måltid
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • En middag i Roma: verdenshistorien i et måltid
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • 641.59456 V
Klassifikasjon
Emne
År
  • [2020]
Noter
  • I denne boken tar Andres Viestad leserne med på en kulinarisk reise gjennom historien. På en underholdende, men tankevekkende måte viser han hvordan mat har vært med å forme historien. Han forteller om hvordan det gikk til at en liten landsby ble verdens største imperium, om mafia, slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-489-2643-6
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*000     aam a22     4c 4500
*001166736
*00520211012104047.0
*007t|
*008200817b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-489-2643-6$qinnbundet$cNkr 399.00
*035  $a(BIBBI)0593075
*08204$qNO-OsBA$a641.5945632$223/nor
*090  $c641.59456$dV
*1001 $aViestad, Andreas$d1973-$jn.
*24513$aEn middag i Roma$bverdenshistorien i et måltid$cAndreas Viestad
*260  $aOslo$bKagge forlag$c[2020]
*300  $a205 sider
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $aKulturfond
*5208 $aI denne boken tar Andres Viestad leserne med på en kulinarisk reise gjennom historien. På en underholdende, men tankevekkende måte viser han hvordan mat har vært med å forme historien. Han forteller om hvordan det gikk til at en liten landsby ble verdens største imperium, om mafia, slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMatlaging$zItalia$zRoma$xHistorie$2BS
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
21/7Tilgjengeleg Osterøy bibliotekMat og drikke