Mikromarc websøk

Bergenskokeboken
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Bergenskokeboken
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • q641.59483631 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2018
Noter
  • Bergensere er stolte av byen sin, men også av matkulturen. Den preges av tilgangen på gode råvarer fra både hav og land. Forfatteren gir en rekke oppskrifter på erke-bergenske delikatesser som puspas, pottekjøtt, skillingsboller, kattemat, prinsefisk og hvit dame. Forfatter er Hugo Ivan Hatland, som også driver nettstedet godtiglasset.no. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-419-1532-1
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*000     aam a22     4c 4500
*001153720
*00520211012103947.0
*007t|
*008      b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-419-1532-1$qib.$cNkr 399.00
*035  $a(BIBBI)0550233
*08204$qNO-OsBA$a641.59483631$223/nor
*090  $bq$c641.59483631$dH
*1001 $aHatland, Hugo Ivan$d1971-$jn.
*24510$aBergenskokeboken$cHugo Ivan Hatland & Skjalg Ekeland (foto)
*260  $aBergen$bVigmostad Bjørke$c2018
*300  $a215 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5208 $aBergensere er stolte av byen sin, men også av matkulturen. Den preges av tilgangen på gode råvarer fra både hav og land. Forfatteren gir en rekke oppskrifter på erke-bergenske delikatesser som puspas, pottekjøtt, skillingsboller, kattemat, prinsefisk og hvit dame. Forfatter er Hugo Ivan Hatland, som også driver nettstedet godtiglasset.no. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMatlaging$zBergen$2BS
*651 7$aBergen$xKulturhistorie$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700  $aEkeland, Skjalg$d1973-$efotograf$4pht$jn.
*950  $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
18/188Tilgjengeleg Osterøy bibliotekKropp og sinn/mat