Forfattar
Tittel
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Bergen sere er stolte av byen sin, men også av matkulturen. Den preges av tilgangen på gode råvarer fra både hav og land. Forfatteren gir en rekke oppskrifter på erke-bergen ske delikatesser som puspas, pottekjøtt, skillingsboller, kattemat, prinsefisk og hvit dame. Forfatter er Hugo Ivan Hatland, som også driver nettstedet godtiglasset.no. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*000 aam a22 4c 4500
*001153720
*00520211012103947.0
*007t|
*008 b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-419-1532-1$qib.$cNkr 399.00
*035 $a(BIBBI)0550233
*08204$qNO-OsBA$a641.59483631$223/nor
*090 $bq$c641.59483631$dH
*1001 $aHatland, Hugo Ivan$d1971-$jn.
*24510$aBergen skokeboken$cHugo Ivan Hatland & Skjalg Ekeland (foto)
*260 $aBergen $bVigmostad Bjørke$c2018
*300 $a215 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5208 $aBergen sere er stolte av byen sin, men også av matkulturen. Den preges av tilgangen på gode råvarer fra både hav og land. Forfatteren gir en rekke oppskrifter på erke-bergen ske delikatesser som puspas, pottekjøtt, skillingsboller, kattemat, prinsefisk og hvit dame. Forfatter er Hugo Ivan Hatland, som også driver nettstedet godtiglasset.no. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMatlaging$zBergen $2BS
*651 7$aBergen $xKulturhistorie$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700 $aEkeland, Skjalg$d1973-$efotograf$4pht$jn.
*950 $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining