Mikromarc websøk

Kjemi på kjøkkenet: om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Kjemi på kjøkkenet: om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • 641.501 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2017
Noter
  • Matlaging er håndverk, men også kjemi, biologi og fysikk. Når vi koker et egg eller lager en gjærdeig setter vi i gang mange prosesser. Denne boka kan brukes til å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlaging mer spennende, hodet klokere og maten mer smakfull. Her får du svar på spørsmål som: Må biffen egentlig ha romtemperatur før den stekes? Vil kaken falle sammen dersom du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Går det an å lage eplepai helt uten epler? Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-8282-157-5
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001195aam a22002054c 4500
*001149355
*00520211012104212.0
*007t|
*008      b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-8282-157-5$qib.$cNkr 369.00
*035  $a(BIBBI)0519345
*08204$qNO-OsBA$a641.5015$223/nor
*090  $c641.501$dH
*1001 $aHopia, Anu$d1960-$jfi.
*24510$aKjemi på kjøkkenet$bom hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier$cAnu Hopia og Erik Fooladi
*260  $a[Oslo]$bHumanistisk forl.$c2017
*300  $a207 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar bibliografi, noter, ordliste
*5208 $aMatlaging er håndverk, men også kjemi, biologi og fysikk. Når vi koker et egg eller lager en gjærdeig setter vi i gang mange prosesser. Denne boka kan brukes til å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlaging mer spennende, hodet klokere og maten mer smakfull. Her får du svar på spørsmål som: Må biffen egentlig ha romtemperatur før den stekes? Vil kaken falle sammen dersom du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Går det an å lage eplepai helt uten epler? Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMolekylær gastronomi$2BS
*700  $aFooladi, Erik$d1972-$emedforfatter$4aut
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Osterøy bibliotekMat og drikke