Mikromarc websøk

Hellstrøms grønne hemmeligheter
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Hellstrøms grønne hemmeligheter
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • q641.5 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • [2021]
Noter
  • I denne boken er det grønnsakene som får hedersplass på matbordet. Gjennom en lang karriere har Hellstrøm kokt, stekt, smakt og forsket seg frem til det han opplever som de gode smakskombinasjonene. To ting er gjennomgående i oppskriftene i denne boken: Mangfold og enkelhet. Grønnsakene kan være et ideelt følge til fugl, kjøtt og fisk, men de kan stå like støtt for seg selv som egne fullverdige måltid. Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan vil lære leseren hvordan man kan få til den fine balansen mellom smak, konsistens og estetikk på tallerkenen. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-489-2828-7
Tilgjengelege
  • 0/0
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*000     aam a22     4c 4500
*001172353
*00520211012104132.0
*007t|
*008210526b||||||||xx ||||e     ||0||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-489-2828-7$qinnbundet$cNkr 449.00
*035  $a(BIBBI)0618198
*08204$qNO-OsBA$a641.5636$223/nor
*090  $bq$c641.5$dH
*1001 $aHellstrøm, Eyvind$d1948-$jn.
*24510$aHellstrøms grønne hemmeligheter$cEyvind Hellstrøm, Anita Rennan
*260  $aOslo$bKagge forlag$c[2021]
*300  $a262 sider$billustrasjoner i farger$c27 cm
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5208 $aI denne boken er det grønnsakene som får hedersplass på matbordet. Gjennom en lang karriere har Hellstrøm kokt, stekt, smakt og forsket seg frem til det han opplever som de gode smakskombinasjonene. To ting er gjennomgående i oppskriftene i denne boken: Mangfold og enkelhet. Grønnsakene kan være et ideelt følge til fugl, kjøtt og fisk, men de kan stå like støtt for seg selv som egne fullverdige måltid. Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan vil lære leseren hvordan man kan få til den fine balansen mellom smak, konsistens og estetikk på tallerkenen. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aVegetarretter$gmatlaging$2bibbi
*655 7$aKokebøker$2ntsf
*700  $aRennan, Anita$d1980-$eforfatter$4aut$jn.$0(NO-TrBIB)1507642234297
*950  $aKokebok$zKokebøker$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til