Mikromarc websøk

   
Enda grønnere: vegetarisk mat fra øverste hylle : 80 vegetariske og veganske oppskrifter og fremgangsmåter
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Enda grønnere: vegetarisk mat fra øverste hylle : 80 vegetariske og veganske oppskrifter og fremgangsmåter
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylle
  • 641.5636
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2019
Noter
  • Sicilia er en øy rik på matkultur. Beboerne har gjennom årene hentet inspirasjon fra Nord-Afrika, Hellas, Spania og den arabiske verden. Bjørn Olav Nordahl brukte en hel måned på å banke på kjøkkendører i restauranter, gatekjøkkener og private hjem på den italienske øya. Resultatet er denne vegetariske kokeboka, som inneholder oppskrifter på supper og sauser, pastaretter, rause lunsjbord, burgere, festmat, desserter og mye mer. De aller fleste rettene kan med enkle grep gjøres veganske. Omtalen er utarbeidet av BS. Har register
ISBN
  • 978-82-7007-480-8
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001403pam  22002411  4500
*001159492
*008190514                a          00nob 2
*015  $a0562245$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-7007-480-8$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a641.5636$zh$223/nor
*090  $a641.5636
*100 0$aNordahl, Bjørn Olav$d1963-$jn.
*24510$aEnda grønnere$bvegetarisk mat fra øverste hylle : 80 vegetariske og veganske oppskrifter og fremgangsmåter$cBjørn Olav Nordahl
*260  $aRøyse$bNorsk bokforlag$c[2019]
*300  $a219 sider$billustrasjoner i farger
*505  $aHar register
*520  $aSicilia er en øy rik på matkultur. Beboerne har gjennom årene hentet inspirasjon fra Nord-Afrika, Hellas, Spania og den arabiske verden. Bjørn Olav Nordahl brukte en hel måned på å banke på kjøkkendører i restauranter, gatekjøkkener og private hjem på den italienske øya. Resultatet er denne vegetariske kokeboka, som inneholder oppskrifter på supper og sauser, pastaretter, rause lunsjbord, burgere, festmat, desserter og mye mer. De aller fleste rettene kan med enkle grep gjøres veganske. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aVegetarretter$0matlaging$1641.5636$2BS$49440$9nor
*650 2$aVeganretter$0matlaging$1641.56362$2BS$485269$9nor
*650 2$aMatlaging$zItalia$zSicilia$1641.59458$2BS$482158$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$4676$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining

Nei, Sicilia dreier seg ikke så mye om mafia lenger. Det handler derimot om en av verdens rikeste og sunneste matkulturer. Med inspirasjon fra Nord-Afrika, Hellas, Spania og den arabiske verden. I en måned fartet jeg rundt på øya, banket på kjøkkendører og fikk slippe inn. I restauranter, gatekjøkkener og private hjem. Jeg oppdaget nye veier inn til det livgivende middelhavskjøkkenet, metoder nedarvet gjennom generasjoner. Oppskriftene og fremgangsmåtene jeg deler med deg, er virkelig fra øverste hylle, med levende øyeblikksopplevelser som ledsagere. Men for all del, dette er ikke bare en siciliansk kokebok. «Enda grønnere» er en vegansk og vegetarisk kokebok, med inspirasjon fra hele verden. Plutselig er du på besøk hos en fransk Michelin-kokk, i neste øyeblikk står du utenfor en food-truck i Catania eller er inne i et kråkeslott i Nord-Norge. Kort sagt, her er det nye utfordringer for alle som vil videre langs den grønne veien.

Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Masfjorden folkebibliotek641.5636