Mikromarc websøk

Et ute: turkokeboka
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Et ute: turkokeboka
Språk
  • Språk: nno.
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • Turmatboka innehold alt du trenger for å bli den nye favorittkokken på turen. Her får du tips til alt fra enkle retter som er raske å lage, til tre-retters menyer og handleliste for ukesturer - hele tida med tanke på at det skal være enkelt å lage og godt å spise. Hvordan tapper du bjørkesaft? Og hva med å lage mat på stubbebål, i kokegrop eller i syvsteinsovn? Alt dette får du svar på, og du får vite alt fra hvor langt du kommer på energien du får i deg, khvordan du kan planlegge og pakka turmaten, til hva slag utstyr du bør ha med. Her lærer du om tørking av turmaten, slik at du får bedre plass og sparer vekt. Boken har et eget kapittel med råd for den som har allergier eller av andre grunnar ikkje kan spise alle matvarar. Boka er delt opp slik at du finner mat du kan gjøre klart hjemme og spise ute, eller du kan bla deg fram til de rettene du kan lage frå bunnen av ute på tur. Med over 80 oppskrifter på middager, snacks og desserter finn du garantert noe du ikkje har prøvd før - og som setter en ekstra spiss på turen.
ISBN
  • 978-82-93090-34-2
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*000     nam a22     5c 4500
*001150769
*00520211012104052.0
*007t|
*008180222s2016||||no ||||er    |||||0 nno|d
*019  $bl
*020  $a978-82-93090-34-2$qib.$cNkr 349.00
*0243 $a9788293090342
*035  $a(BibliofilID)10903574
*035  $a(Bokbasen AS)150176300
*040  $bnor
*0820 $a641.578$223/nor
*1001 $aHenjum, Sigrid$d1983-$jn.
*24510$aEt ute$bturkokeboka$boppskrifter og tips til god turmat
*260  $aOslo$bFri flyt$c2016
*300  $a211 s.$bill.$c24 cm
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5208 $aTurmatboka innehold alt du trenger for å bli den nye favorittkokken på turen. Her får du tips til alt fra enkle retter som er raske å lage, til tre-retters menyer og handleliste for ukesturer - hele tida med tanke på at det skal være enkelt å lage og godt å spise. Hvordan tapper du bjørkesaft? Og hva med å lage mat på stubbebål, i kokegrop eller i syvsteinsovn? Alt dette får du svar på, og du får vite alt fra hvor langt du kommer på energien du får i deg, khvordan du kan planlegge og pakka turmaten, til hva slag utstyr du bør ha med. Her lærer du om tørking av turmaten, slik at du får bedre plass og sparer vekt. Boken har et eget kapittel med råd for den som har allergier eller av andre grunnar ikkje kan spise alle matvarar. Boka er delt opp slik at du finner mat du kan gjøre klart hjemme og spise ute, eller du kan bla deg fram til de rettene du kan lage frå bunnen av ute på tur. Med over 80 oppskrifter på middager, snacks og desserter finn du garantert noe du ikkje har prøvd før - og som setter en ekstra spiss på turen.
*650 4$aGrillretter$gutendørs matlaging
*65007$aFriluftsliv$2Bokbasen AS
*65007$aMat og drikke$2Bokbasen AS
*655 7$aKokebøker$2Bokbasen AS
*856  $qimage/jpeg$uhttps://media.boknett.no/objects/00/63/150176300/productimage_OS_5194736c2ce06aeb037602dc5301c7187acbc16e.jpg
*996  $uhttp://bergenbibliotek.no/cgi-bin/websok?mode=p&tnr=599684$tlocal
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Bilete 
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Masfjorden folkebibliotek641.578