Mikromarc websøk

Nybakt!
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Nybakt!
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • q641.815 W
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2011
Noter
  • Boken inneholder oppskrifter på alle slags typer bakst. Fra søtbakst som skolebrød, prinsessekake, kanelsnurrer, solskinnsboller, kringle med sjokolade- og mandelfyll, wienerbrød, tekake, laup og berlinerboller til grissini, ciabatta, focaccia, calzone, pitabrød, bagels, egyptiske brødringer og tyrkisk pizza. I tillegg har boken oppskrifter på ulike typer brød. Til sammen inneholder boken ca. 80 oppskrifter på bakst til frokost, til lunsj, til å ha med ut på tur, til ettermiddagskaffen, til middag og til kvelds. Boken er gjennomillustrert med fotografiene til Øystein Westlie.
ISBN
  • 978-82-02-34463-4
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001474nam a22002654c 4500
*00185455
*00520211203123026.0
*007t|
*008      b2011||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-02-34463-4$qib.$cNkr 149.00
*035  $a(BIBBI)0274296
*082 4$qNO-OsBA$a641.815$25
*090  $bq$c641.815$dW
*1000 $aWestlie, Marit Røttingsnes$d1970-$jn.
*24510$aNybakt!$cMarit Røttingsnes Westlie, Øystein Westlie
*2463 $aGjærbakst i alle varianter
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm faktum$c2011
*300  $a154 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $a1. utg.: Oslo : Cappelen, 2004
*500  $aUndertittel på omslaget: Gjærbakst i alle varianter
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aBoken inneholder oppskrifter på alle slags typer bakst. Fra søtbakst som skolebrød, prinsessekake, kanelsnurrer, solskinnsboller, kringle med sjokolade- og mandelfyll, wienerbrød, tekake, laup og berlinerboller til grissini, ciabatta, focaccia, calzone, pitabrød, bagels, egyptiske brødringer og tyrkisk pizza. I tillegg har boken oppskrifter på ulike typer brød. Til sammen inneholder boken ca. 80 oppskrifter på bakst til frokost, til lunsj, til å ha med ut på tur, til ettermiddagskaffen, til middag og til kvelds. Boken er gjennomillustrert med fotografiene til Øystein Westlie.
*650 7$aBaking$2BS
*7000 $aWestlie, Øystein$d1966-$efotograf$4pht$jn.
*7400 $aGjærbakst i alle varianter
*900  $aRøttingsnes Westlie, Marit$zWestlie, Marit Røttingsnes$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Fedje folkebibliotekq641.815 W