Forfattar
Tittel Det store kolesterolbedraget
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Malcolm Kendrick er engelsk lege og forsker. I denne boken tar han et oppgjør med forestillingen om at et høyt inntak av fett og kolesterol gir hjertesykdom. Boken tar for seg hva hjertesykdom egentlig er, hva kolesterol er og hvordan medisiner virker. I et av kapitlene underbygger han hvorfor fett i maten har lite med hjertesykdom å gjøre. Han vier også et av kapitlene til de kolesterolsenkende medisinene (statiner), som det i Norge omsettes for over 1 milliard i året.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001584nam a22003014c 4500
*00182421
*00520211012104027.0
*007t|
*008110413b2008||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-92605-60-8$qib.$cNkr 329.00
*035 $a(BIBBI)0238800
*041 $heng
*082 4$qNO-OsBA$a616.12$25
*090 $c616.12$dK
*1001 $aKendrick, Malcolm
*24514$aDet store kolesterolbedraget$cMalcolm Kendrick ; oversatt av Tone Bøstrand
*2461 $aThe great cholesterol con$iOriginaltittel
*260 $aOslo$bLille måne$ccop. 2008
*300 $a267 s.$bill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aOriginaltittel: The great cholesterol con
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, noter, ordliste
*5208 $aMalcolm Kendrick er engelsk lege og forsker. I denne boken tar han et oppgjør med forestillingen om at et høyt inntak av fett og kolesterol gir hjertesykdom. Boken tar for seg hva hjertesykdom egentlig er, hva kolesterol er og hvordan medisiner virker. I et av kapitlene underbygger han hvorfor fett i maten har lite med hjertesykdom å gjøre. Han vier også et av kapitlene til de kolesterolsenkende medisinene (statiner), som det i Norge omsettes for over 1 milliard i året.
*65017$aHjertesykdommer $2BS
*65017$aHjartesjukdomar$2BS
*700 $aBøstrand, Tone$d1967-$eoversetter$4trl$jn.
*950 $aHjartefeil$zHjartesjukdomar$9nno
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining