Mikromarc websøk

   
Norsk julemat
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Norsk julemat
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • q641.568 S
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2006
Noter
  • Ønsker du oppskrifter på god, tradisjonsrik julekost, men vil i tillegg vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge? Da er kanskje dette boken for deg. Kari-Bjørg Vold Halvorsen fra Norsk Folkemuseum forteller innledningsvis om de mangfoldige julemattradisjonene som har eksistert i Norge, fra det gamle bondesamfunnets og brogerskapets matskikker med lokale varianter frem til vår tids moderne julematskikker. Aase Strømstad gir deg oppskriftene på julens bakverk, kjøtt- og fiskeretter, desserter, julegodter og -drikke. Oppskrifter på julemat fra de øvrige nordiske landene presenteres i et eget kapittel.
ISBN
  • 978-82-04-10996-5
  • 82-04-10996-2
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001526nam a22002534c 4500
*00165994
*00520211203123022.0
*007t|
*008061211b2006||||xx ||||e     |||||1 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-04-10996-5
*020  $a82-04-10996-2$qib.$cNkr 227.00
*035  $a(BIBBI)0172892
*082 4$qNO-OsBA$a641.568$25
*090  $bq$c641.568$dS
*1001 $aStrømstad, Aase$d1931-$jn.
*24510$aNorsk julemat$cAase Strømstad ; innledning av Kari-Bjørg Vold Halvorsen ; foto: Mona Gundersen og Astrid Hals
*260  $a[Oslo]$bDamm$c2006
*300  $a162 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aØnsker du oppskrifter på god, tradisjonsrik julekost, men vil i tillegg vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge? Da er kanskje dette boken for deg. Kari-Bjørg Vold Halvorsen fra Norsk Folkemuseum forteller innledningsvis om de mangfoldige julemattradisjonene som har eksistert i Norge, fra det gamle bondesamfunnets og brogerskapets matskikker med lokale varianter frem til vår tids moderne julematskikker. Aase Strømstad gir deg oppskriftene på julens bakverk, kjøtt- og fiskeretter, desserter, julegodter og -drikke. Oppskrifter på julemat fra de øvrige nordiske landene presenteres i et eget kapittel.
*65017$aJulemat$gmatlaging$2BS
*700  $aHals, Astrid$efotograf$4pht$jn.
*700  $aGundersen, Mona$efotograf$4pht$jn.
*830 0$aLevende norske tradisjoner
*950  $aMatlaging$xJul$zJulemat$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex3Tilgjengeleg Austrheim folkebibliotekq641.568 S