Mikromarc websøk

Til bords i Spania og Portugal: oppskrifter og refleksjoner omkring det iberiske kjøkken
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Til bords i Spania og Portugal: oppskrifter og refleksjoner omkring det iberiske kjøkken
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • q641.5946 G
Klassifikasjon
Emne
År
  • cop. 2002
ISBN
  • 82-525-4480-0
  • 82-05-29820-3
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00000980nam a22002294c 4500
*00159567
*00520211203123150.0
*007t|
*008      b2002||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a82-525-4480-0
*020  $a82-05-29820-3$qib.
*035  $a(BIBBI)0127703
*041  $heng
*082 4$qNO-OsBA$a641.59469$25
*082 4$qNO-OsBA$a641.5946$25
*090  $bq$c641.5946$dG
*1001 $aGoldstein, Joyce
*24510$aTil bords i Spania og Portugal$boppskrifter og refleksjoner omkring det iberiske kjøkken$coppskrifter og tekst Joyce Goldstein ; oversatt av Eva Storsveen og Kyrre Haug en Bakke ; oppskriftene er gjennomgått av Ingrid Espelid Hovig ; matfotografier Noel Barnhurst ; landskapsfotografier Steven Rothfeld
*2461 $aSavoring Spain & Portugal$iOriginaltittel
*260  $aOslo$bGyldendal fakta$ccop. 2002
*300  $a256 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $aOriginaltittel: Savoring Spain & Portugal
*65024$aMatlaging$xPortugal
*65014$aMatlaging$xSpania
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Austrheim folkebibliotekKokebøker