Mikromarc websøk

Røyking av kjøtt og fisk
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Røyking av kjøtt og fisk
Språk
  • Språk: nor.
Hylle
  • 641.4 A
Klassifikasjon
Emne
År
  • cop. 2000
ISBN
  • 82-529-2491-3
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00000638nam a22001934c 4500
*00143804
*00520211203123100.0
*007t|
*008      b20002000xx ||||e     a||||0 nor|d
*019  $bl
*020  $a82-529-2491-3$qib.
*035  $a(BIBBI)0116351
*041  $hswe
*082 4$qNO-OsBA$a641.4
*090  $c641.4$dA
*1001 $aAndersson, Alf$jsv
*24510$aRøyking av kjøtt og fisk$cAlf Andersson ; [oversatt av Kjersti Lundemo]
*2461 $aSå röker du kött och fisk$iOriginaltittel
*260  $a[Oslo]$bLandbruksforl.$ccop. 2000
*300  $a96 s.$bill. (noen kol.)
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $aOriginaltittel: Så röker du kött och fisk
*65014$aRøyking$gheimekonservering
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex2Tilgjengeleg Austrheim folkebibliotekKokebøker