Mikromarc websøk

   
Konservering av mat: tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Konservering av mat: tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
Språk
  • Språk: nor.
Hylle
  • q641.4 R
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 1993
ISBN
  • 82-512-0421-6
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00000603nam a2200169uc 4500
*00122093
*00520211012104218.0
*007t|
*008940208b1993||||xx ||||e     |||||0 nor|d
*019  $bl
*020  $a82-512-0421-6$qib.
*082  $a641.4
*090  $bq$c641.4$dR
*1001 $aRiddervold, Astri$d1925-$jn.
*24510$aKonservering av mat$btørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting$cAstri Riddervold
*260  $a[Oslo]$bTeknologisk forl.$c1993
*300  $a96 s.$bill. (noen kol.)
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aBibliografi: s. 90-92
*65014$aMatvarer$xKonservering$ghusstell
*830 0$aLevende norske tradisjoner
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex9Tilgjengeleg Austrheim folkebibliotekKokebøker