Forfattar
Tittel barn as aller beste kokebok: 80 favoritter fra Geitmyra
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Forfatteren har samlet de beste oppskriftene, tipsene og rådene fra Geitmyra matkultursenter som ble startet for 10 år siden. Her er oppskrifter på både sunn og velsmakende middag, desserter, bakverk og mye annet. Barn a lærer ikke bare å lage maten, men også å bruke en kokebok og å ta med seg kunnskapen og matgleden videre i livet. Kokebok for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00002451cam a2200421 c 4500
*001172437
*00520211026175003.0
*007ta
*008210421s2021 no a j ||||||0| 0 nob|d
*019 $abu,u,mu$bl
*020 $a9788232804290$cNkr 349.00$qinnbundet
*035 $a(NO-OsBA)0615360
*040 $aNO-OsBA$bnob$erda
*08204$a641.5123$qNO-OsBA$223/nor
*090 $bbu-mu$c641.5$dR
*1001 $aRøed, Erik$d1966-$0(NO-TrBIB)11064536$4aut$81
*24510$abarn as aller beste kokebok$b80 favoritter fra Geitmyra$cav Erik Røed ; foto Lars Petter Pettersen ; illustrasjoner Eivind Stoud Platou
*264 1$aOslo$bPress$c[2021]
*300 $a223 sider$billustrasjoner i farger$c25 cm
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*385 $a9-10 år$mAldersgruppe$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1003$2nortarget
*385 $a11-12 år$mAldersgruppe$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1004$2nortarget
*385 $a13-15 år$mAldersgruppe$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1005$2nortarget
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*520 $aForfatteren har samlet de beste oppskriftene, tipsene og rådene fra Geitmyra matkultursenter som ble startet for 10 år siden. Her er oppskrifter på både sunn og velsmakende middag, desserter, bakverk og mye annet. Barn a lærer ikke bare å lage maten, men også å bruke en kokebok og å ta med seg kunnskapen og matgleden videre i livet. Kokebok for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
*5211 $aAlder: 9-16 år
*65017$aMatlaging$xBarn og ungdom$0(NO-OsBA)1121156$2bibbi$9nob
*65017$aMatlaging$xBarn og ungdom$0(NO-OsBA)1121156$2bibbi$9nno
*655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$9nob
*655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$9nno
*7001 $aPettersen, Lars Petter$4pht$0(NO-TrBIB)11069062$81
*7001 $aPlatou, Eivind Stoud$d1973-$4ill$0(NO-TrBIB)11084267$81
*8521 $h641.5$iR
*900 0$aStoud Platou, Eivind$zPlatou, Eivind Stoud$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996 $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=327336&SU=6484$zlocal
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining