Mikromarc websøk

Mat på bål
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Mat på bål
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • 641.5 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2021
Noter
  • Mat på tur, mat på bålet. Å tilberede mat over åpen ild setter en ekstra spiss på turopplevelsen. I denne boken har John Hobberstad samlet 50 oppskrifter som enkelt og greit viser vei til de gode måltidene under åpen himmel, enten man er underveis eller har slått leir. Her er klassiske retters som supper, wok og pizza og søte avslutninger som pai eller appelsinstekt brownie. Råvarene er lett tilgjengelig på den lokale matbutikken, og oppskriftene er lagt opp for både ferskinger og drevne. Hobberstad har også med gode bålbyggingsknep og tips til fremtidige turer. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 9788293351931
Tilgjengelege
  • 0/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00002153cam a2200337 c 4500
*001171027
*00520210528132557.0
*007ta
*008210329s2021    no a   e ||||||0| 0 nob|d
*019  $bl
*020  $a9788293351931$cNkr 389.00$qinnbundet
*035  $a(NO-OsBA)0613743
*040  $aNO-OsBA$bnob$erda
*08204$a641.578$qNO-OsBA$223/nor
*090  $c641.5$dH
*1001 $aHobberstad, John$0(NO-TrBib)1615360582803$4aut$81$811
*24510$aMat på bål$cJohn "eventyrgutten" Hobberstad
*250  $a1. utgave
*264 1$aBryne$bJæren forlag$c2021
*300  $a161 sider$billustrasjoner i farger$c22 cm
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*386  $mKjønn$am$811
*520  $aMat på tur, mat på bålet. Å tilberede mat over åpen ild setter en ekstra spiss på turopplevelsen. I denne boken har John Hobberstad samlet 50 oppskrifter som enkelt og greit viser vei til de gode måltidene under åpen himmel, enten man er underveis eller har slått leir. Her er klassiske retters som supper, wok og pizza og søte avslutninger som pai eller appelsinstekt brownie. Råvarene er lett tilgjengelig på den lokale matbutikken, og oppskriftene er lagt opp for både ferskinger og drevne. Hobberstad har også med gode bålbyggingsknep og tips til fremtidige turer. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aUtendørs matlaging$0(NO-OsBA)1127664$2bibbi$9nob
*65017$aUtandørs matlaging$0(NO-OsBA)1127664$2bibbi$9nno
*8521 $h641.5$iH
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/4d41889e-d2c5-418d-b08c-35fcdaec73eb/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/4d41889e-d2c5-418d-b08c-35fcdaec73eb/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*996  $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=318541&SU=6484$zlocal
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Bilete 
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Utlånt10.06.2022Austrheim folkebibliotek641.5