Forfattar
Tittel
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Denne boka viser hvordan du kan bruke skogens og hagens frukt og bær til sylting og safting. Den inneholder mer enn 90 oppskrifter på alt fra tradisjonelle godsaker som eplemost og jordbærsyltetøy til mer uvanlige varianter som rosebladsaft og bringebær- og rødvinssaus. Noen av oppskriftene krever minimalt med utstyr og arbeid, mens andre er mer avanserte. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001471nam a22003254c 4500
*001169579
*00520211203123100.0
*007t|
*008 b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-93359-10-4$qib.$cNkr 249.00
*035 $a(BIBBI)0499767
*08204$qNO-OsBA$a641.4$223/nor
*0830 $qNO-OsBA$a641.875$223/nor
*090 $c641.4$dL
*1001 $aLandqvist, Malin$d1970-$jsv.
*24510$aSafte og sylte$cMalin Landqvist ; foto Lina Eriksson ; oversatt av Bente-Lill og Terje Øygard
*2461 $aSafta och sylta$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bIris$c2016
*300 $a91 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aOriginaltittel: Safta och sylta
*5058 $aHar register
*5208 $aDenne boka viser hvordan du kan bruke skogens og hagens frukt og bær til sylting og safting. Den inneholder mer enn 90 oppskrifter på alt fra tradisjonelle godsaker som eplemost og jordbærsyltetøy til mer uvanlige varianter som rosebladsaft og bringebær- og rødvinssaus. Noen av oppskriftene krever minimalt med utstyr og arbeid, mens andre er mer avanserte. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aSyltetøy$gmatlaging$2BS
*65017$aSyltety$gmatlaging$2BS
*65027$aSaft$ghjemmelaging$2BS
*65027$aSaft$gheimelaging$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700 $aEriksson, Lina$d1972-$efotograf$4pht$jsv.
*700 $aØygard, Bente-Lill$d1957-$eoversetter$4trl$jn.
*700 $aØygard, Terje$d1958-$eoversetter$4trl$jn.
*950 $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining