Mikromarc websøk

Truls á la Hellstrøm: mesterkokk på 1-2-3
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Truls á la Hellstrøm: mesterkokk på 1-2-3
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • q641.59 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2017
Noter
  • Én er glad i å lage mat, den andre er glad i å spise mat. Nå har Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen slått seg sammen og foretatt en kulinarisk rundreise i Norge og verden. De har blant annet besøkt Nord-Norge, Vestlandet, Tokyo, New York, Napoli, Mexico og Barcelona på jakt etter kunnskap om maten de spiser, råvarene de produserer, gode restauranter og dyktige kokker. Enkle, gode retter og råvarer er i fokus. Duoen deler tips, råd og selvsagt oppskriftene de har samlet på veien, på retter som Bresse-kylling, snegler, sushi og taco. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-489-2046-5
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001265aam a22002294c 4500
*001156717
*00520211203123157.0
*007t|
*008      b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-489-2046-5$qib.$cNkr 449.00
*035  $a(BIBBI)0519438
*08204$qNO-OsBA$a641.59$223/nor
*090  $bq$c641.59$dH
*1001 $aHellstrøm, Eyvind$d1948-$jn.
*24510$aTruls á la Hellstrøm$bmesterkokk på 1-2-3$cEyvind Hellstrøm, Truls Svendsen
*260  $aOslo$bKagge$c2017
*300  $a200 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar register
*5208 $aÉn er glad i å lage mat, den andre er glad i å spise mat. Nå har Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen slått seg sammen og foretatt en kulinarisk rundreise i Norge og verden. De har blant annet besøkt Nord-Norge, Vestlandet, Tokyo, New York, Napoli, Mexico og Barcelona på jakt etter kunnskap om maten de spiser, råvarene de produserer, gode restauranter og dyktige kokker. Enkle, gode retter og råvarer er i fokus. Duoen deler tips, råd og selvsagt oppskriftene de har samlet på veien, på retter som Bresse-kylling, snegler, sushi og taco. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aInternasjonal matlaging$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700  $aSvendsen, Truls$d1972-$emedforfatter$4aut$jn.
*950  $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Austrheim folkebibliotekq641.59 H