Mikromarc websøk

Fermentering: mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Fermentering: mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • q641.4 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • Siden tidens morgen har mennesker funnet måter å fermentere maten på, og alle verdensdeler har sine unike tradisjoner. Men kunsten har forsvunnet fra de aller fleste moderne husholdninger. I denne boken viser Gry Hammer hvordan man kan fermentere mat og drikke. Boken inneholder over 100 oppskrifter på fermentert mat, som gir herlige smaksopplevelser, bedre helse, masse energi og et sterkere immunforsvar. Her finner man surkål, rødkål, ketchup, appelsinmarmelade, surdeigsloff, havregrøt, cookies, pesto, kefir, kombucha og mye mer. Gry Hammer driver bloggen Frajordtilbord.no, og holder foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-02-49056-0
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001451 am a2200241uc 4500
*001131201
*00520211012104100.0
*007t|
*008      b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $qib.$cNkr 349.00$a978-82-02-49056-0
*035  $a(BIBBI)0459375
*08204$qNO-OsBA$a641.4$223/nor
*090  $bq$c641.4$dH
*099  $c0301.10$d160106$gNOK$mLFHB$pEAA$u151119$xA
*1001 $aHammer, Gry$d1974-$jn.
*24510$aFermentering$bmat og drikke for glade tarmer og gode smaker!$cGry Hammer ; fotografi: Nadin Martinuzzi
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2016
*300  $a210 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar bibliografi, register
*5208 $aSiden tidens morgen har mennesker funnet måter å fermentere maten på, og alle verdensdeler har sine unike tradisjoner. Men kunsten har forsvunnet fra de aller fleste moderne husholdninger. I denne boken viser Gry Hammer hvordan man kan fermentere mat og drikke. Boken inneholder over 100 oppskrifter på fermentert mat, som gir herlige smaksopplevelser, bedre helse, masse energi og et sterkere immunforsvar. Her finner man surkål, rødkål, ketchup, appelsinmarmelade, surdeigsloff, havregrøt, cookies, pesto, kefir, kombucha og mye mer. Gry Hammer driver bloggen Frajordtilbord.no, og holder foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aFermentering$ghjemmekonservering$2BS$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700  $aMartinuzzi, Nadin$d1969-$efotograf$4pht$jn.
*950  $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex5Tilgjengeleg Austrheim folkebibliotekq641.4 H