Mikromarc websøk

Henriette Schønberg Erken: en norgeshistorie sett fra kjøkkenbenken
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Henriette Schønberg Erken: en norgeshistorie sett fra kjøkkenbenken
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • 641.59481 R
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2013
Noter
  • Henriette Schønberg Erkens Store kokebok fra 1914 er et stort verk som inneholder oppskrifter på alt fra gåseleverbrioche til fårikål. Men utgangspunkt i disse oppskriftene forteller Maria Reinertsen historien om hennes liv, men også om samfunnsutviklingen og jakten på de riktige ingrediensene. Hvordan tenkte Erken seg at en vanlig husmor skulle kunne skaffe store mengder trøfler? Hvem hadde 30 eggeplommer å lage fattigmenn av? Gjennom Erkens liv og litteratur kommer man også nærmere matens moral og dobbeltmoral, ikke bare i hennes tid, men også i vår egen. Maria Reinertsen debuterte i 2010 med "Ligninger for lykke". Hun skriver også for Morgenbladet.
ISBN
  • 978-82-02-36609-4
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001755 am a2200265uc 4500
*001118140
*00520211012104133.0
*007t|
*008      b2013||||xx ||||e     |||||0bnob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-02-36609-4$qib.$cNkr 349.00
*035  $a(BIBBI)0341124
*082 4$qNO-OsBA$a641.5092$25
*082 4$qNO-OsBA$a641.59481$25
*090  $a641.59481 R
*1001 $aReinertsen, Maria Berg$d1980-$jn.
*24510$aHenriette Schønberg Erken$ben norgeshistorie sett fra kjøkkenbenken$cMaria Berg Reinertsen
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2013
*300  $a243 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar bibliografi, bibliografi over forfatterskapet, innholdsfortegnelse, kronologi, noter, register
*5208 $aHenriette Schønberg Erkens Store kokebok fra 1914 er et stort verk som inneholder oppskrifter på alt fra gåseleverbrioche til fårikål. Men utgangspunkt i disse oppskriftene forteller Maria Reinertsen historien om hennes liv, men også om samfunnsutviklingen og jakten på de riktige ingrediensene. Hvordan tenkte Erken seg at en vanlig husmor skulle kunne skaffe store mengder trøfler? Hvem hadde 30 eggeplommer å lage fattigmenn av? Gjennom Erkens liv og litteratur kommer man også nærmere matens moral og dobbeltmoral, ikke bare i hennes tid, men også i vår egen. Maria Reinertsen debuterte i 2010 med "Ligninger for lykke". Hun skriver også for Morgenbladet.
*60017$aErken, Henriette Schønberg$chushaldslærar og forfattar$d1866-1953$jn.$2BS
*60017$aErken, Henriette Schønberg$chusholdningslærer og forfatter$d1866-1953$jn.$2BS
*65017$aMatlaging$zNoreg$2BS
*65017$aMatlaging$zNorge$2BS
*655 7$aBiografisk$2BS
*900  $aBerg Reinertsen, Maria$zReinertsen, Maria Berg$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex3Tilgjengeleg Austrheim folkebibliotek641.59481 R