Mikromarc websøk

Trines mat: favoritter og ukemenyer fra Norges største matblogger
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Trines mat: favoritter og ukemenyer fra Norges største matblogger
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • 641.5 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2013
Noter
  • Trine Sandberg driver Norges største matblogg. I denne kokeboken har hun samlet sine mest populære oppskrifter. Her finner du alt fra frokoster og hverdagsmat til forslag til romantisk 3-retter og fristelser fra havet. Boken inneholder også flere forslag til ukemenyer for deg som trenger inspirasjon, i tillegg til praktiske tips til planlegging og innkjøp. I alt inneholder boken over 120 oppskrifter. Forfatteren har selv tatt de tilhørende bildene.
ISBN
  • 978-82-02-41042-1
Tilgjengelege
  • 0/0
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001130nam a22002174c 4500
*001113280
*00520211203123155.0
*007t|
*008      b2013||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-02-41042-1$qib.$cNkr 349.00
*035  $a(BIBBI)0340971
*082 4$qNO-OsBA$a641.5$25
*090  $a641.5 S
*1001 $aSandberg, Trine$d1964-$jn.
*24510$aTrines mat$bfavoritter og ukemenyer fra Norges største matblogger$cTrine Sandberg
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2013
*300  $a279 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aTrine Sandberg driver Norges største matblogg. I denne kokeboken har hun samlet sine mest populære oppskrifter. Her finner du alt fra frokoster og hverdagsmat til forslag til romantisk 3-retter og fristelser fra havet. Boken inneholder også flere forslag til ukemenyer for deg som trenger inspirasjon, i tillegg til praktiske tips til planlegging og innkjøp. I alt inneholder boken over 120 oppskrifter. Forfatteren har selv tatt de tilhørende bildene.
*65014$aVintermat$1641.56
*653  $aBasis
*950  $aOppskrifter$zMatlaging$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til