Forfattar
Tittel Ut på bærtur: alt om hagebær og ville bær
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I den boken kan man lese om ulike bær. Boken består av to deler. Første delen handler om ulike bærsorter, hvor hver bærsort blir nøye gjennomgått. Del to ser på ulike måter og tilberede bær i krukker og på fat. Her blir safting, koking, annen konservering, oppskrifter på supper, sorbeter, paier og mye mer presentert. Boken avsluttes med oppskriftsregister og litteraturliste.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001030nam a22002174c 4500
*001112620
*00520211203123203.0
*007t|
*008 b2013||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-02-40873-2$qib.$cNkr 339.00
*035 $a(BIBBI)0333385
*082 4$qNO-OsBA$a581.4$25
*082 4$qNO-OsBA$a641.647$25
*090 $bq$c641.647$dU
*1001 $aUlltveit, Gudrun$d1934-$jn.
*24510$aUt på bærtur$balt om hagebær og ville bær$cGudrun Ulltveit
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2013
*300 $a248 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*5208 $aI den boken kan man lese om ulike bær. Boken består av to deler. Første delen handler om ulike bærsorter, hvor hver bærsort blir nøye gjennomgått. Del to ser på ulike måter og tilberede bær i krukker og på fat. Her blir safting, koking, annen konservering, oppskrifter på supper, sorbeter, paier og mye mer presentert. Boken avsluttes med oppskriftsregister og litteraturliste.
*65017$aBær$2BS
*65027$aBær$gmatlaging$2BS
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining