Osterøy bibliotek

Bedre uten brød: bli frisk med lavkarbo - kostholdet som leger vår tids sykdommer
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Bedre uten brød: bli frisk med lavkarbo - kostholdet som leger vår tids sykdommer
Medansvarlig
Språk
  • Språk: nob.
Hylleplassering
  • 613.28 L
Klassifikasjon
Emne
År
  • cop. 2010
Noter
  • Ifølge Wolfgang Lutz og Christian B. Allan er det å redusere inntaket av karbohydrater det viktigste man kan gjøre for å forbedre egen helse. Et kosthold med lite karbohydrater og mye protein kan i følge forfatterne forebygge og kurere hjertesykdom, sukkersyke og mage- og tarmlidelser. I denne boken presenteres resultatene av å erstatte brød, pasta, poteter og ris med mer proteiner og fett. Boken er tilrettelagt for norske forhold.
ISBN
  • 978-82-92605-90-5
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (1)
*00001559nam a22003134c 4500
*00183568
*00520211012103946.0
*007t|
*008110902b2010||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-92605-90-5$qib.$cNkr 358.00
*035  $a(BIBBI)0261846
*041  $heng$hger
*082 4$qNO-OsBA$a613.28$25
*090  $c613.28$dL
*1001 $aLutz, Wolfgang$jt.
*24500$aBedre uten brød$bbli frisk med lavkarbo - kostholdet som leger vår tids sykdommer$cWolfgang Lutz, Christian B. Allan ; Jens Veiersted (red.)
*2461 $aLife without bread$iOriginaltittel
*250  $a3. utg.
*260  $aOslo$bLille måne$ccop. 2010
*300  $a286 s.$bill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $aOversatt av Dag Biseth
*500  $a1. norske utg. 2005
*500  $aOriginaltittel: Life without bread
*5058 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*5208 $aIfølge Wolfgang Lutz og Christian B. Allan er det å redusere inntaket av karbohydrater det viktigste man kan gjøre for å forbedre egen helse. Et kosthold med lite karbohydrater og mye protein kan i følge forfatterne forebygge og kurere hjertesykdom, sukkersyke og mage- og tarmlidelser. I denne boken presenteres resultatene av å erstatte brød, pasta, poteter og ris med mer proteiner og fett. Boken er tilrettelagt for norske forhold.
*65017$aKarbohydrater$gkosthold$2BS
*65017$aKarbohydrat$gkosthald$2BS
*700  $aVeiersted, Jens$eredaktør$4edt$jn.
*700  $aBiseth, Dag$d1944-$eoversetter$4trl$jn.
*700  $aAllan, Christian B.$emedarbeider$4ctb$jam.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til