Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Andreas Viestad er matjournalist i Dagbladet og har gitt ut flere kokebøker tidligere. For Viestad handler ekte mat mye om nytelse. Mat som får oss til å kjenne glede og velvære. For at maten skal være ekte, må den ha en historie, et opphav. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den mener han. Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller på verandaen, eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede rundt bordet. Oppskriftene skal være enkle å lage.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001283nam a22002294c 4500
*00180874
*00520211012104042.0
*007t|
*008101111b2010||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-02-33198-6$qib.$cNkr 449.00
*035 $a(BIBBI)0262607
*082 4$qNO-OsBA$a641.5$25
*090 $bq$c641.5$dV
*1001 $aViestad, Andreas$jn
*24510$aEkte mat$cAndreas Viestad ; foto: Mette Randem
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2010
*300 $a510 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar bibliografi, innhaldsliste, register
*5208 $aAndreas Viestad er matjournalist i Dagbladet og har gitt ut flere kokebøker tidligere. For Viestad handler ekte mat mye om nytelse. Mat som får oss til å kjenne glede og velvære. For at maten skal være ekte, må den ha en historie, et opphav. Vet vi noe om maten, blir det lettere å tilberede den mener han. Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller på verandaen, eller sanke noe av det som finnes i naturen rundt oss, har vi skapt ekstra stor glede rundt bordet. Oppskriftene skal være enkle å lage.
*65014$aVintermat$1641.56
*700 $aRandem, Mette$d1972-$jn.
*950 $aKokebøker$zMatlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening