Mikromarc websøk

Lag på lag: bløtkaker og andre kremkaker
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Lag på lag: bløtkaker og andre kremkaker
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • q641.865 K
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2009
Noter
  • Det er alltid en grunn til å lage, servere og spise kremkaker. I denne boken har forfatteren samlet oppskrifter på bløtkaker med fyll til mange slags fester og spesielle sammenkomster. Kapitlene er delt i vår-, sommer, høst- og vinterkaker, klassiske bløtkaker, grunnoppskrifter og kakepynt og dekorasjoner. Hun er spesielt opptatt av gode og gjerne økologiske varer, ekte vanilje, ren marsipan, friske egg osv. Oppskriftene er gjennomgått av konditor Sverre Sætre.
ISBN
  • 978-82-02-29189-1
Tilgjengelege
  • 0/0
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001184nam a22002174c 4500
*00174893
*00520211203122939.0
*007t|
*008090416b2009||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-02-29189-1$qib.$cNkr 285.00
*035  $a(BIBBI)0241244
*041  $hdan
*082 4$qNO-OsBA$a641.865$25
*090  $bq$c641.865$dK
*1001 $aKlinken, Katrine$jd.
*24510$aLag på lag$bbløtkaker og andre kremkaker$cKatrine Klinken ; [oversettelse: Kirsten Tofthagen]
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2009
*300  $a143 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aDet er alltid en grunn til å lage, servere og spise kremkaker. I denne boken har forfatteren samlet oppskrifter på bløtkaker med fyll til mange slags fester og spesielle sammenkomster. Kapitlene er delt i vår-, sommer, høst- og vinterkaker, klassiske bløtkaker, grunnoppskrifter og kakepynt og dekorasjoner. Hun er spesielt opptatt av gode og gjerne økologiske varer, ekte vanilje, ren marsipan, friske egg osv. Oppskriftene er gjennomgått av konditor Sverre Sætre.
*65017$aKaker$gmatlaging$2BS
*700  $aTofthagen, Kirsten$eoversetter$4trl$jn.
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til