Forfatter
Tittel Fisk & kjøtt til hverdags: kokebok med "vann i munnen" garanti
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Kristin Jacobsen har jobbet som kokk i 20 år, og ønsker å gi nye ideer og inspirasjon til å prøve noe nytt på kjøkkenet. Her får du tips til hvordan du kan trylle fram herlige retter til ulike anledninger, og oppskriftene er beregnet på små og store, nybegynnere og erfarne. I denne boken har hun samlet sine favorittoppskrifter på fisk og kjøtt.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001504nam a22003014c 4500
*00174637
*00520211012104101.0
*007t|
*008090325b2008||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-03-23625-9$qib.$cNkr 149.00
*035 $a(BIBBI)0217300
*082 4$qNO-OsBA$a641.66$25
*082 4$qNO-OsBA$a641.692$25
*090 $c641.692$dJ
*1001 $aJacobsen, Kristin$d1970-$jn.
*24510$aFisk & kjøtt til hverdags$bkokebok med "vann i munnen" garanti$cKristin Jacobsen ; foto: Morten Brun, foto: Thomas Barstad Eckhoff
*260 $aOslo$bAschehoug$c2008
*300 $a63 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innhaldsoversyn
*5208 $aKristin Jacobsen har jobbet som kokk i 20 år, og ønsker å gi nye ideer og inspirasjon til å prøve noe nytt på kjøkkenet. Her får du tips til hvordan du kan trylle fram herlige retter til ulike anledninger, og oppskriftene er beregnet på små og store, nybegynnere og erfarne. I denne boken har hun samlet sine favorittoppskrifter på fisk og kjøtt.
*65027$aKjøttretter$gmatlaging$2BS
*65027$aKjøtrettar$gmatlaging$2BS
*65017$aFiskerettar $gmatlaging$2BS
*65017$aFiskeretter$gmatlaging$2BS
*700 $aEckhoff, Thomas Barstad$efotograf$4pht$jn.
*700 $aBrun, Morten$efotograf$4pht$jn.
*7400 $aFisk og kjøtt til hverdags
*900 $aBarstad Eckhoff, Thomas$zEckhoff, Thomas Barstad$9nor
*950 $aFisk$zFiskeretter$0matlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening