Forfattar
Tittel Fisk & kjøtt til hverdags: kokebok med "vann i munnen" garanti
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Kristin Jacobsen har jobbet som kokk i 20 år, og ønsker å gi nye ideer og inspirasjon til å prøve noe nytt på kjøkkenet. Her får du tips til hvordan du kan trylle fram herlige retter til ulike anledninger, og oppskriftene er beregnet på små og store, nybegynnere og erfarne. I denne boken har hun samlet sine favorittoppskrifter på fisk og kjøtt.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001504nam a22003014c 4500
*00174637
*00520211012104101.0
*007t|
*008090325b2008||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-03-23625-9$qib.$cNkr 149.00
*035 $a(BIBBI)0217300
*082 4$qNO-OsBA$a641.66$25
*082 4$qNO-OsBA$a641.692$25
*090 $c641.692$dJ
*1001 $aJacobsen, Kristin$d1970-$jn.
*24510$aFisk & kjøtt til hverdags$bkokebok med "vann i munnen" garanti$cKristin Jacobsen ; foto: Morten Brun, foto: Thomas Barstad Eckhoff
*260 $aOslo$bAschehoug$c2008
*300 $a63 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innhaldsoversyn
*5208 $aKristin Jacobsen har jobbet som kokk i 20 år, og ønsker å gi nye ideer og inspirasjon til å prøve noe nytt på kjøkkenet. Her får du tips til hvordan du kan trylle fram herlige retter til ulike anledninger, og oppskriftene er beregnet på små og store, nybegynnere og erfarne. I denne boken har hun samlet sine favorittoppskrifter på fisk og kjøtt.
*65027$aKjøttretter$gmatlaging$2BS
*65027$aKjøtrettar$gmatlaging$2BS
*65017$aFisker ettar$gmatlaging$2BS
*65017$aFisker etter$gmatlaging$2BS
*700 $aEckhoff, Thomas Barstad$efotograf$4pht$jn.
*700 $aBrun, Morten$efotograf$4pht$jn.
*7400 $aFisk og kjøtt til hverdags
*900 $aBarstad Eckhoff, Thomas$zEckhoff, Thomas Barstad$9nor
*950 $aFisk$zFisker etter$0matlaging$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining