Tittel Den Rutete fiskekokeboken
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken inneholder fiskeoppskrifter til både hverdags og fest. Råvarene varierer fra de tradisjonelle fiskeslagene som torsk, sei, makrell og flyndre til de nyere, eksotiske artene som nå er å få kjøpt. Skjell og skalldyr er også med. Boken har både moderne oppskrifter og oppskrifter på tradisjonelle retter som seibiff med løk, kokt torsk og stekt makrell. Bakerst finnes et eget kapittel som tar for seg rensing og stell av fisk.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001468nam a22002894c 4500
*00170580
*00520211012104018.0
*007t|
*008080226b2007||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-05-37307-5$qib.$cNkr 299.00
*035 $a(BIBBI)0184255
*041 $hswe
*082 4$qNO-OsBA$a641.692$25
*090 $c641.692$dR
*24504$aDen Rutete fiskekokeboken$cIngrid Espelid Hovig, redaktør ; [oversatt av Ann Høydalsnes]
*2461 $aFiskkokboken$iOriginaltittel
*260 $aOslo$bGyldendal$c2007
*300 $a191 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aOriginaltittel: Fiskkokboken
*5058 $aHar innhaldsoversyn, register
*5208 $aBoken inneholder fiskeoppskrifter til både hverdags og fest. Råvarene varierer fra de tradisjonelle fiskeslagene som torsk, sei, makrell og flyndre til de nyere, eksotiske artene som nå er å få kjøpt. Skjell og skalldyr er også med. Boken har både moderne oppskrifter og oppskrifter på tradisjonelle retter som seibiff med løk, kokt torsk og stekt makrell. Bakerst finnes et eget kapittel som tar for seg rensing og stell av fisk.
*65014$aFisker ettar$gmatlaging
*65017$aFisker etter$gmatlaging$2BS
*700 $aHøydalsnes, Ann$eoversetter$4trl$d1956-$jn.
*700 $aHovig, Ingrid Espelid$d1924-$eredaktør$4edt$jn.
*900 $aEspelid, Ingrid$zHovig, Ingrid Espelid$9nor
*950 $aFisk$zFisker etter$0matlaging$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining