Tittel Den Rutete fiske kokeboken
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken inneholder fiske oppskrifter til både hverdags og fest. Råvarene varierer fra de tradisjonelle fiske slagene som torsk, sei, makrell og flyndre til de nyere, eksotiske artene som nå er å få kjøpt. Skjell og skalldyr er også med. Boken har både moderne oppskrifter og oppskrifter på tradisjonelle retter som seibiff med løk, kokt torsk og stekt makrell. Bakerst finnes et eget kapittel som tar for seg rensing og stell av fisk.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001468nam a22002894c 4500
*00170580
*00520211012104018.0
*007t|
*008080226b2007||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-05-37307-5$qib.$cNkr 299.00
*035 $a(BIBBI)0184255
*041 $hswe
*082 4$qNO-OsBA$a641.692$25
*090 $c641.692$dR
*24504$aDen Rutete fiske kokeboken$cIngrid Espelid Hovig, redaktør ; [oversatt av Ann Høydalsnes]
*2461 $aFiskkokboken$iOriginaltittel
*260 $aOslo$bGyldendal$c2007
*300 $a191 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aOriginaltittel: Fiskkokboken
*5058 $aHar innhaldsoversyn, register
*5208 $aBoken inneholder fiske oppskrifter til både hverdags og fest. Råvarene varierer fra de tradisjonelle fiske slagene som torsk, sei, makrell og flyndre til de nyere, eksotiske artene som nå er å få kjøpt. Skjell og skalldyr er også med. Boken har både moderne oppskrifter og oppskrifter på tradisjonelle retter som seibiff med løk, kokt torsk og stekt makrell. Bakerst finnes et eget kapittel som tar for seg rensing og stell av fisk.
*65014$aFiske rettar$gmatlaging
*65017$aFiske retter$gmatlaging$2BS
*700 $aHøydalsnes, Ann$eoversetter$4trl$d1956-$jn.
*700 $aHovig, Ingrid Espelid$d1924-$eredaktør$4edt$jn.
*900 $aEspelid, Ingrid$zHovig, Ingrid Espelid$9nor
*950 $aFisk$zFiske retter$0matlaging$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining