Forfattar
Tittel
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Spelt er ein urgammal kveitesort som passar godt til moderne menneske. Spelt kan brukast i staden for kveitemjøl til brød, kaker osv. Men spelt er heilt annleis enn kveite: Den er meir næringsrik, den smakar betre og ein del kveiteallergikarar toler den. Men det er annleis å jobbe med spelt enn med kveite. Boka inneheld oppskrifter på brød, pai, pizza, pirogar, kaker, graut og sausar med spelt.
ISBN 978-82-02-25971-6 82-02-25971-1
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001160nam a22002414c 4500
*00165341
*00520211012103941.0
*007t|
*008061027b2006||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-02-25971-6
*020 $a82-02-25971-1$qib.$cNkr 299.00
*035 $a(BIBBI)0169916
*082 4$qNO-OsBA$a641.815$25
*082 4$qNO-OsBA$a641.631$25
*090 $c641.631$dS
*1001 $aSæland, Mone Eli$jn.
*24510$aBak med spelt!$cMone Eli Sæland ; foto: Jon Marius Nilsson
*260 $a[Oslo]$bCappelen$ccop. 2006
*300 $a119 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innhaldsoversyn og register
*5208 $aSpelt er ein urgammal kveitesort som passar godt til moderne menneske. Spelt kan brukast i staden for kveitemjøl til brød, kaker osv. Men spelt er heilt annleis enn kveite: Den er meir næringsrik, den smakar betre og ein del kveiteallergikarar toler den. Men det er annleis å jobbe med spelt enn med kveite. Boka inneheld oppskrifter på brød, pai, pizza, pirogar, kaker, graut og sausar med spelt.
*65027$aBaking $2BS
*65017$aSpelt$gmatlaging$2BS
*700 $aNilsson, Jon Marius$efotograf$4pht$jn.
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining