Forfattar
Tittel Kakeboka: enkle plantebaserte kaker for alle - frie for gluten og hvitt sukker
Medansvarleg
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter «Kakeboka» inneholder oppskrifter på veganske kaker , iskrem, bowls, kaffedrikker og andre godsaker uten hvitt sukker og gluten. Forfatteren mener at disse kakene er så sunne at de til og med kan spises til frokost! Tiril Refsum har tidligere gitt ut boka «Rågodt» (2018). Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001739 2200337 4500
*001180139
*00520190603163309.0
*007ta
*008190522s2019 a|||e||||||||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a9788205522190$cNkr 399.00$qinnbundet
*035 $a(NO-OsBA)0562700
*040 $aNO-OsBA$bnob$erda
*08204$a641.8653$qNO-OsBA$223/nor
*1001 $aRefsum, Tiril$d1991-$0(NO-TrBIB)1512719457600$4aut$81
*24510$aKakeboka$benkle plantebaserte kaker for alle - frie for gluten og hvitt sukker$cTiril Refsum ; foto & styling: Line Dammen
*264 1$aOslo$bGyldendal$c[2019]
*300 $a237 sider$billustrasjoner i farger
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*501 $aHar register
*520 $a«Kakeboka» inneholder oppskrifter på veganske kaker , iskrem, bowls, kaffedrikker og andre godsaker uten hvitt sukker og gluten. Forfatteren mener at disse kakene er så sunne at de til og med kan spises til frokost! Tiril Refsum har tidligere gitt ut boka «Rågodt» (2018). Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aKaker $xVegansk kost$0(NO-OsBA)1107466$2bibbi$9nor
*65027$aKaker $xGlutenfri kost$0(NO-OsBA)1137541$2bibbi$9nor
*655 7$aKokebok$0(NO-OsBA)1166110$2bibbi$9nor
*7001 $aDammen, Line$0(NO-TrBIB)3102844$4pht$81
*8521 $h641.86$iR
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
*996 $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=288081&SU=6484$zlocal
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining