Forfattar
Tittel Nytt blikk på kolesterol : er vi blitt lurt?
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Høyt kolesterol er noe man skal ta alvorlig. I denne boken hevder likevel forfatterne at høye kolesterol verdier ikke er like farlig for alle, og at forskningen ikke alltid beskriver sannheten. Høyt totalkolesterol nivå er ikke nødvendigvis ensbetydende med tette blodårer ifølge legene Erik og Sofie Hexeberg. Forfatterne presenterer en oversikt over hvordan kroppens ulike kolesterol typer virker. De ser på sammenheng mellom inntak av fettholdig mat, høyt kolesterol og fettavleiringer i blodårene. Ifølge boken er sykdomsårsakene mer sammensatt enn det helsemyndigheter og mange leger hevder. Og lettprodukter og mat fritt for mettet fett er ikke nødvendigvis det som holder hjertet friskt. Forfatterne kommer med egne forslag til kosthold de mener er mest blodåre- og hjertevennlig. Omtalen er utarbeidet av BS..
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00002503cam a2200361 c 4500
*001179264
*00520220330124803.0
*007ta
*008211119s2022 no a e ||||||0| 0 nob|d
*019 $bl
*020 $a9788202679002$cNkr 399.00$qinnbundet
*035 $a(NO-OsBA)0641086
*040 $aNO-OsBA$bnob$erda
*08204$a613.284$qNO-OsBA$223/nor
*090 $b613.2$cH
*1001 $aHexeberg, Erik$d1957-$0(NO-TrBIB)90388639$4aut$81
*24010$aNytt blikk på kolesterol
*24510$aNytt blikk på kolesterol $ber vi blitt lurt?$cErik og Sofie Hexeberg
*250 $a1. utgave
*264 1$aOslo$bCappelen Damm$c2022
*300 $a287 sider$billustrasjoner
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*520 $aHøyt kolesterol er noe man skal ta alvorlig. I denne boken hevder likevel forfatterne at høye kolesterol verdier ikke er like farlig for alle, og at forskningen ikke alltid beskriver sannheten. Høyt totalkolesterol nivå er ikke nødvendigvis ensbetydende med tette blodårer ifølge legene Erik og Sofie Hexeberg. Forfatterne presenterer en oversikt over hvordan kroppens ulike kolesterol typer virker. De ser på sammenheng mellom inntak av fettholdig mat, høyt kolesterol og fettavleiringer i blodårene. Ifølge boken er sykdomsårsakene mer sammensatt enn det helsemyndigheter og mange leger hevder. Og lettprodukter og mat fritt for mettet fett er ikke nødvendigvis det som holder hjertet friskt. Forfatterne kommer med egne forslag til kosthold de mener er mest blodåre- og hjertevennlig. Omtalen er utarbeidet av BS..
*65017$aKolesterol og ernæring $0(NO-OsBA)1111913$2bibbi$9nob
*65017$aKolesterol og ernæring $0(NO-OsBA)1111913$2bibbi$9nno
*7001 $aHexeberg, Sofie$d1960-$4aut$0(NO-TrBIB)96000497$81
*7001 $aHexeberg, Erik$d1957-$0(NO-TrBIB)90388639$tNytt blikk på kolesterol
*8521 $h613.2$iH
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/5001e015-88ec-44b8-8acc-8f7eae09cacc/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/5001e015-88ec-44b8-8acc-8f7eae09cacc/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*996 $uhttps://bibbi21-nynorsk.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6484&db=bibbi21-nynorsk&ID=337312&SU=6484$zlocal
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining