Forfattar
Tittel Brød, brød, brød: oppskrifter, råd og snarvegar
Medansvarleg
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boka finn du nærare hundre oppskrifter på ulike typar brød: harde, mjuke, raske, langsame, lyse, mørke, sure og søte. Oppskriftene er laga for å vere enkle å bake, og i tillegg til tips til korleis ein kan bake på enklare vis gir boka deg mogelegheit til å utarbeide din eigen favorittoppskrift. Martin Johansson er heimebakar og har tidlegare gitt ut ei rekkje bøker om brød. Han står òg bak bloggen «Pain de martin». Omtalen er utarbeidd av BS.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001338aam a22002534c 4500
*001168650
*00520211012103959.0
*007t|
*008200804b||||||||xx ||||e |||||0 nno|d
*019 $bl
*020 $a978-82-340-0376-9$qinnbundet$cNkr 399.00
*035 $a(BIBBI)0592363
*041 $hswe
*08204$qNO-OsBA$a641.815$223/nor
*1001 $aJohansson, Martin$d1973-$jsv.
*24510$aBrød, brød, brød$boppskrifter, råd og snarvegar$cMartin Johansson ; foto Jakob Fridholm ; omsetjing: Aud Søyland
*2461 $aBröd, bröd, bröd :$iOriginaltittel$brecept, råd och genvägar
*260 $aOslo$bSamlaget$c2020
*300 $a254 sider$billustrasjoner i farger
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aOriginaltittel: Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar
*5208 $aI denne boka finn du nærare hundre oppskrifter på ulike typar brød: harde, mjuke, raske, langsame, lyse, mørke, sure og søte. Oppskriftene er laga for å vere enkle å bake, og i tillegg til tips til korleis ein kan bake på enklare vis gir boka deg mogelegheit til å utarbeide din eigen favorittoppskrift. Martin Johansson er heimebakar og har tidlegare gitt ut ei rekkje bøker om brød. Han står òg bak bloggen «Pain de martin». Omtalen er utarbeidd av BS.
*546 $aNynorsk tekst
*65017$aBrødbaking$2BS
*700 $aFridholm, Jakob$d1980-$efotograf$4pht$jsv.
*700 $aSøyland, Aud$d1954-$eoversetter$4trl$jn.
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining