Mikromarc websøk

En kjøttfri måned: 28 dager til glede for resten av livet
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • En kjøttfri måned: 28 dager til glede for resten av livet
Språk
  • Språk: nob.
Klassifikasjon
Emne
År
  • [2020]
Noter
  • Boken tar for seg mat med grønnsaker som hovedingrediens. Er du ute etter en livsstilsendring, eller bare nysgjerrig på vegetariske alternativer? «En kjøttfri måned» gir deg mulighet til å få et mer bevisst forhold til hva du spiser gjennom 28 dager med måltider uten kjøtt. Kostholdsveileder Laila Madsö viser vei til en enkel matlagingsmetode som gir et godt grunnlag for å tilberede næringsrik mat fra bunnen av. Ti basisoppskrifter på dressinger og sauser kombinert med 15 enkle matretter, danner grunnlaget for en måned med plantebasert kost som metter. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-05-53429-2
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001357aam a22002174c 4500
*001162955
*00520211012104046.0
*007t|
*008200107b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-05-53429-2$qinnbundet$cNkr 349.00
*035  $a(BIBBI)0578645
*08204$qNO-OsBA$a613.262$223/nor
*1001 $aMadsö, Laila$d1970-$jn.
*24513$aEn kjøttfri måned$b28 dager til glede for resten av livet$cLaila Madsö
*260  $aOslo$bGyldendal$c[2020]
*300  $a169 sider$billustrasjoner i farger
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $aPå omslaget: Veggisguide med mettende oppskrifter!
*5208 $aBoken tar for seg mat med grønnsaker som hovedingrediens. Er du ute etter en livsstilsendring, eller bare nysgjerrig på vegetariske alternativer? «En kjøttfri måned» gir deg mulighet til å få et mer bevisst forhold til hva du spiser gjennom 28 dager med måltider uten kjøtt. Kostholdsveileder Laila Madsö viser vei til en enkel matlagingsmetode som gir et godt grunnlag for å tilberede næringsrik mat fra bunnen av. Ti basisoppskrifter på dressinger og sauser kombinert med 15 enkle matretter, danner grunnlaget for en måned med plantebasert kost som metter. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aVegetarianisme$gkosthold$2BS
*65017$aVegetarianisme$gkosthald$2BS
*65027$aVegetarretter$gmatlaging$2BS
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
20/48Tilgjengeleg Osterøy bibliotekMat og drikke/diettar