Forfattar
Tittel
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I boka finner du alt du trenger å vite om hvordan man kan framstille sin egen sider. Det gås systematisk gjennom det utstyret man trenger, råvarene og den tekniske prosessen, samt tips om feilsøking og smaking. Man lærer om siderens historie, utbredelse og mange varianter. Noen av Norges mest kjente siderprodusenter blir også presentert. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*000 aam a22 4c 4500
*001162840
*00520211203123031.0
*007t|
*008190814b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-93615-03-3$qinnbundet$cNkr 399.00
*035 $a(BIBBI)0568329
*08204$qNO-OsBA$a641.873$223/nor
*090 $btv$c641.87$dH
*1001 $aHorne, Thomas$d1972-$jn.
*24510$aOm sider$cThomas Horne, Colin Eick, Eivind Stoud Platou
*250 $a1. utgave
*260 $a[Oslo]$bHandverk forlag$c[2019]
*300 $a165 sider$billustrasjoner i farger
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aFeil utgivelsesår: 2018
*5058 $aHar register
*5208 $aI boka finner du alt du trenger å vite om hvordan man kan framstille sin egen sider. Det gås systematisk gjennom det utstyret man trenger, råvarene og den tekniske prosessen, samt tips om feilsøking og smaking. Man lærer om siderens historie, utbredelse og mange varianter. Noen av Norges mest kjente siderprodusenter blir også presentert. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aSider$ghjemmebrygging$2BS
*65017$aSider$gheimebrygging$2BS
*700 $aPlatou, Eivind Stoud$d1973-$eillustratør$4ill$jn.
*700 $aEick, Colin$d1970-$efotograf$4pht$jn.
*900 $aStoud Platou, Eivind$zPlatou, Eivind Stoud$9nor
*950 $aCider$zSider$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining