Mikromarc websøk

Om sider
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Om sider
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • tv641.87 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • [2019]
Noter
  • I boka finner du alt du trenger å vite om hvordan man kan framstille sin egen sider. Det gås systematisk gjennom det utstyret man trenger, råvarene og den tekniske prosessen, samt tips om feilsøking og smaking. Man lærer om siderens historie, utbredelse og mange varianter. Noen av Norges mest kjente siderprodusenter blir også presentert. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-93615-03-3
Tilgjengelege
  • 0/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*000     aam a22     4c 4500
*001162840
*00520211203123031.0
*007t|
*008190814b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-93615-03-3$qinnbundet$cNkr 399.00
*035  $a(BIBBI)0568329
*08204$qNO-OsBA$a641.873$223/nor
*090  $btv$c641.87$dH
*1001 $aHorne, Thomas$d1972-$jn.
*24510$aOm sider$cThomas Horne, Colin Eick, Eivind Stoud Platou
*250  $a1. utgave
*260  $a[Oslo]$bHandverk forlag$c[2019]
*300  $a165 sider$billustrasjoner i farger
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $aFeil utgivelsesår: 2018
*5058 $aHar register
*5208 $aI boka finner du alt du trenger å vite om hvordan man kan framstille sin egen sider. Det gås systematisk gjennom det utstyret man trenger, råvarene og den tekniske prosessen, samt tips om feilsøking og smaking. Man lærer om siderens historie, utbredelse og mange varianter. Noen av Norges mest kjente siderprodusenter blir også presentert. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aSider$ghjemmebrygging$2BS
*65017$aSider$gheimebrygging$2BS
*700  $aPlatou, Eivind Stoud$d1973-$eillustratør$4ill$jn.
*700  $aEick, Colin$d1970-$efotograf$4pht$jn.
*900  $aStoud Platou, Eivind$zPlatou, Eivind Stoud$9nor
*950  $aCider$zSider$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
20/50Utlånt22.07.2024Osterøy bibliotekMat og drikke/drikke