Osterøy bibliotek

Brunost: fra farmors lefser til fjelltaco og brunostkarameller : 98 oppskrifter
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Brunost: fra farmors lefser til fjelltaco og brunostkarameller : 98 oppskrifter
Medansvarlig
Språk
  • Språk: nob.
Hylleplassering
  • 641.6 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • [2019]
Noter
  • Brunost er et særnorsk produkt med lange tradisjoner. Omtrent 30 % av all ost vi spiser i Norge er brunost. Foruten beskrivelse av tradisjonell bruk av osten, inneholder boka tips på nye bruksmåter. Boka inneholder mange oppskrifter med brunost , alt fra søtmat, saltmat, desserter, kaker og godteri. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-489-2422-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     aam a22     4c 4500
*001158228
*00520211012103958.0
*007t|
*008190528b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-489-2422-7$qinnbundet$cNkr 399.00
*035  $a(BIBBI)0563115
*08204$qNO-OsBA$a641.673$223/nor
*090  $c641.6$dH
*1001 $aHasselberg, Ane Nordvik$d1969-$jn.
*24510$aBrunost$bfra farmors lefser til fjelltaco og brunostkarameller : 98 oppskrifter$cAne Nordvik Hasselberg og Gry Nordvik Karlsen
*260  $aOslo$bKagge forlag$c[2019]
*300  $a154 sider$billustrasjoner i farger
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar register
*5208 $aBrunost er et særnorsk produkt med lange tradisjoner. Omtrent 30 % av all ost vi spiser i Norge er brunost. Foruten beskrivelse av tradisjonell bruk av osten, inneholder boka tips på nye bruksmåter. Boka inneholder mange oppskrifter med brunost , alt fra søtmat, saltmat, desserter, kaker og godteri. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aBrunost$gmatlaging$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700  $aKarlsen, Gry Nordvik$d1959-$emedforfatter$4aut$jn.
*900  $aNordvik Karlsen, Gry$jn.$zKarlsen, Gry Nordvik$9nor
*950  $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
19/130Tilgjengelig Osterøy bibliotekMat og drikke