Forfattar
Tittel Mat på bordet hver dag: middagsforslag og kjøkkentips for de travle
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Livet består av flest hverdager, og hverdagsmaten skal helst være sunn, god og rask å lage. I denne boken deler matblogger Ina-Janine Johnsen sine beste oppskrifter, mange av dem er nye. Oppskriftene er laget for å inspirere alle som lager mat til seg selv og familien hver dag. Boken har temasider om taco, pizza og grilling, kaker som det går raskt å lage og ikke minst forfatterens egen spesialitet: eltefrie brød. Ina-Janine Johnsen driver bloggen Mat på bordet og har gitt ut to kokebøker tidligere. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001370aam a22002534c 4500
*001156716
*00520211203122958.0
*007t|
*008 b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-05-50693-0$qib.$cNkr 399.00
*035 $a(BIBBI)0516919
*08204$qNO-OsBA$a641.555$223/nor
*090 $bq$c641.5$dJ
*1001 $aJohnsen, Ina-Janine$d1964-$jn.
*24510$aMat på bordet hver dag$bmiddagsforslag og kjøkkentips for de travle$cIna-Janine Johnsen
*260 $a[Oslo]$bGyldendal$c2017
*300 $a313 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar register
*5208 $aLivet består av flest hverdager, og hverdagsmaten skal helst være sunn, god og rask å lage. I denne boken deler matblogger Ina-Janine Johnsen sine beste oppskrifter, mange av dem er nye. Oppskriftene er laget for å inspirere alle som lager mat til seg selv og familien hver dag. Boken har temasider om taco, pizza og grilling, kaker som det går raskt å lage og ikke minst forfatterens egen spesialitet: eltefrie brød. Ina-Janine Johnsen driver bloggen Mat på bordet og har gitt ut to kokebøker tidligere. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aTidsbesparende matlaging $2BS
*65017$aTidssparande matlaging $2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*950 $aFast food$zTidssparande matlaging $9nno
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining