Mikromarc websøk

Søtt og godt til jul
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Søtt og godt til jul
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nob.
Hylle
  • 641.85 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2018
Noter
  • Søtsaker hører julen til. I denne boken får man oppskrifter til en mengde ulike søtsaker som egner seg både til kos og som personlige gaver. Her finner man tradisjonelle godbiter som julekake, sjokolademedaljonger og karameller, men også mer uvanlige fristelser som issjokolade med bringebær, karamelliserte appelsiner, Tsjajkovskijkuler og kokospopcorn. Oppskriftene inneholder få ingredienser og er enkle å lage. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-02-58698-0
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001794aam a22003374c 4500
*001154294
*00520211203123135.0
*007t|
*008      b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-02-58698-0$qib.$cNkr 349.00
*035  $a(BIBBI)0548077
*041  $hswe
*08204$qNO-OsBA$a641.853$223/nor
*090  $c641.85$dS
*1001 $aSöderström, Lena$d1960-$jsv.
*24510$aSøtt og godt til jul$cLena Söderström ; oversatt av Kaja Marie Lereng Kvernbakken ; foto: Eva Hildén
*2461 $aJulgodis :$iOriginaltittel$bkolor, praliner, tryfflar, fudge och annat himmelskt gott
*2463 $aJulgodis : kolor, praliner, tryfflar, fudge och annat himmelskt gott
*260  $aOslo$bCappelen Damm$c2018
*300  $a118 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $aUndertittel på omslaget: Karameller, konfekt, kaker og andre søtsaker
*500  $aOriginaltittel: Julgodis : kolor, praliner, tryfflar, fudge och annat himmelskt gott
*5058 $aHar register
*5208 $aSøtsaker hører julen til. I denne boken får man oppskrifter til en mengde ulike søtsaker som egner seg både til kos og som personlige gaver. Her finner man tradisjonelle godbiter som julekake, sjokolademedaljonger og karameller, men også mer uvanlige fristelser som issjokolade med bringebær, karamelliserte appelsiner, Tsjajkovskijkuler og kokospopcorn. Oppskriftene inneholder få ingredienser og er enkle å lage. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aKonfekt$gmatlaging$2BS
*65027$aJulekaker$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700  $aHildén Smith, Eva$d1980-$efotograf$4pht$jsv.
*700  $aKvernbakken, Kaja Marie Lereng$d1982-$eoversetter$4trl$jn.
*7400 $aKarameller, konfekt, kaker og andre søtsaker
*900  $aLereng Kvernbakken, Kaja Marie$zKvernbakken, Kaja Marie Lereng$9nor
*950  $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
18/211Tilgjengeleg Osterøy bibliotekMat og drikke/søtt