Forfattar
Tittel Glad av mat: hav : naturlig uten gluten og melk - med stabilt blodsukker : oppskrifter inspirert av havet
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter Kokebokens underliggende prinsipp er at sunn og god mat uten melk og gluten fører til bedre humør, mer energi og bedre helse. I denne kokeboken presenteres ulike retter fra havet som passer både til frokost, lunsj og middag, til hverdag eller vennemiddag. Boken inneholder flere oppskrifter på passende tilbehør til rettene. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*000 aam a22 4c 4500
*001153316
*00520211012104118.0
*007t|
*008 b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-9364-131-5$qib.$cNkr 398.00
*035 $a(BIBBI)0541038
*08204$qNO-OsBA$a641.692$223/nor
*090 $bq$c641.6$dM
*1001 $aMaudal, Gunhild Lovise$d1972-$jn.
*24510$aGlad av mat$bhav : naturlig uten gluten og melk - med stabilt blodsukker : oppskrifter inspirert av havet$cGunhild Lovise Maudal ; Michael Butler, kokk ; Elisabeth Tønnesen, fotograf ; Garry Thomson, design
*260 $aSandnes$bCommentum$c2018
*300 $a239 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar register
*5208 $aKokebokens underliggende prinsipp er at sunn og god mat uten melk og gluten fører til bedre humør, mer energi og bedre helse. I denne kokeboken presenteres ulike retter fra havet som passer både til frokost, lunsj og middag, til hverdag eller vennemiddag. Boken inneholder flere oppskrifter på passende tilbehør til rettene. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aFiskeretter$gmatlaging$2BS
*65027$aGlutenfri kost$gmatlaging$2BS
*65027$aMelkefri kost$gmatlaging$2BS
*65027$aMjølkefri kost$gmatlaging$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700 $aTønnessen, Elisabeth$d1981-$efotograf$4pht$jn.
*830 0$aGlad av mat
*950 $aMatoppskrifter$zKokebok$0matlaging$9nor$xErnæring
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining