Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boka presenterer 40 grupper av nordiske matsopper som er enkle å kjenne igjen. Boka er rikt illustrert med fotografier, også av de uspiselige soppene som til forveksling kan ligne de spiselige, slik at man kan skille sortene fra hverandre. Her finnes også en mengde tips til plukking, håndtering og tilberedning av sopp. Jens H. Petersen er soppekspert og har blant annet undervist ved Aarhus universitet om sopp. Han er utdannet biolog. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 aam a22 4c 4500
*001153181
*00520211203123121.0
*007t|
*008 b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a9788253538174$qh.$cNkr 169.00
*035 $a(BIBBI)0548890
*041 $hdan
*08204$qNO-OsBA$a579.61632$223/nor
*090 $c579.6$dP
*1001 $aPetersen, Jens H.$d1956-$jd.
*24510$aSopper - du kan spise$cJens H. Petersen ; oversettelse og tilrettelegging til norsk: Lars Nygaard
*2461 $aSvampe - du kan spise$iOriginaltittel
*260 $aOslo$bBonnier publications international$c[2018]
*300 $a156 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aOriginaltittel: Svampe - du kan spise
*5058 $aHar register
*5208 $aBoka presenterer 40 grupper av nordiske matsopper som er enkle å kjenne igjen. Boka er rikt illustrert med fotografier, også av de uspiselige soppene som til forveksling kan ligne de spiselige, slik at man kan skille sortene fra hverandre. Her finnes også en mengde tips til plukking, håndtering og tilberedning av sopp. Jens H. Petersen er soppekspert og har blant annet undervist ved Aarhus universitet om sopp. Han er utdannet biolog. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMatsopp$2BS
*700 $aNygaard, Lars$d1976-$eoversetter$4trl$jn.
*7400 $aSopper du kan spise
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening