Mikromarc websøk

Mat til sinns: nytelser for minnet og sinnet
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Mat til sinns: nytelser for minnet og sinnet
Medansvarleg
Språk
  • Språk: zxx.
Hylle
  • 613.2 N
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2013
Noter
  • Flere studier viser sammenheng mellom mat og psykiske helseplager. Ifølge forfatteren kan maten du spiser få innvirkning på følelser, konsentrasjon, hukommelse, energi og livskraft. I denne boken omsetter hun forskningsresultater til praktiske mattips og raske hverdagsretter. Budskapet er at rene og riktige råvarer gir deg bedre hjernekjemi. Boken inneholder oppskrifter på alt fra frokoster og hverdagsbrød til supper, middager og desserter. Berit Nordstrand er lege og spesialist i klinisk farmakologi. Hun har tidligere skrevet boken Mat med mer: hverdagsmat for glede, overskudd og helse (2012).
ISBN
  • 978-82-999043-1-5
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001482nam a22002414c 4500
*001151927
*00520211203122958.0
*007t|
*008      b||||||||xx ||||e     |||||0 zxx|d
*019  $bl
*020  $a978-82-999043-1-5$qh.$cNkr 289.00
*035  $a(BIBBI)0374703
*082 4$qNO-OsBA$a613.2$25
*082 4$qNO-OsBA$a641.5$25
*090  $c613.2$dN
*1001 $aNordstrand, Berit$d1966-$jn.
*24510$aMat til sinns$bnytelser for minnet og sinnet$cav Berit Nordstrand ; i samarbeid med Marcelle Askew ; grafisk design/foto: Therese Myran ; foto forside: Lasse Berre
*260  $a[Trondheim]$bFraiva$c2013
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, register
*5208 $aFlere studier viser sammenheng mellom mat og psykiske helseplager. Ifølge forfatteren kan maten du spiser få innvirkning på følelser, konsentrasjon, hukommelse, energi og livskraft. I denne boken omsetter hun forskningsresultater til praktiske mattips og raske hverdagsretter. Budskapet er at rene og riktige råvarer gir deg bedre hjernekjemi. Boken inneholder oppskrifter på alt fra frokoster og hverdagsbrød til supper, middager og desserter. Berit Nordstrand er lege og spesialist i klinisk farmakologi. Hun har tidligere skrevet boken Mat med mer: hverdagsmat for glede, overskudd og helse (2012).
*65017$aErnæring$gkosthold$2BS$2BS
*65017$aErnæring$gkosthald$2BS$2BS
*65027$aVintermat$2BS$2BS$1641.56
*700  $aAskew, Marcelle$d1968-$emedforfatter$4aut$jn.
*700  $aMyran, Therese$d1973-$efotograf$4pht$jn.
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Austrheim folkebibliotek613.2 N