Forfattar
Tittel Bak glutenfritt med Ulrika
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Mange får det bedre når de reduserer inntaket av gluten eller dropper det helt. I denne boken finner du oppskrifter på blant annet brød, kaker, muffins, snacks, pizza og paier - helt uten gluten og hvitt sukker. Oppskriftene baserer seg kun på naturlige ingredienser og med glutenfrie melsorter. Ulrika Davidsson er en av Sveriges mest populære kostholdseksperter og kokebokforfattere, og har utgitt 21 kokebøker.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001283nam a22002654c 4500
*001149602
*00520211012103941.0
*007t|
*008 b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-7201-610-3$qib.$cNkr 379.00
*035 $a(BIBBI)0459768
*041 $hswe
*08204$qNO-OsBA$a641.815$223/nor
*090 $a641.81$dD
*1001 $aDavidsson, Ulrika$d1971-$jsv.
*24510$aBak glutenfritt med Ulrika$cUlrika Davidsson ; oversatt av Trude Monssen ; foto: Malte Danielsson
*2461 $aBaka glutenfritt med Ulrika$iOriginaltittel
*260 $aOslo$bJ.M. Stenersen$ccop. 2016
*300 $a125 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aOriginaltittel: Baka glutenfritt med Ulrika
*5058 $aHar register
*5208 $aMange får det bedre når de reduserer inntaket av gluten eller dropper det helt. I denne boken finner du oppskrifter på blant annet brød, kaker, muffins, snacks, pizza og paier - helt uten gluten og hvitt sukker. Oppskriftene baserer seg kun på naturlige ingredienser og med glutenfrie melsorter. Ulrika Davidsson er en av Sveriges mest populære kostholdseksperter og kokebokforfattere, og har utgitt 21 kokebøker.
*65017$aBaking$xGlutenfri kost$2BS$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700 $aDanielsson, Malte$d1961-$efotograf$4pht$jsv.
*700 $aMonssen, Trude$d1951-$eoversetter$4trl$jn.
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining