Forfattar
Tittel Maten vi deler: inviter på middag!
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Denne boka inneholder oppskrifter som passer når man vil invitere familie eller venner på middag. Jan Ivar Nykvist er opptatt av røtter og tradisjon, men liker å lage en moderne vri på kjente retter - her finner du blant annet en oppdatert versjon av hønsefrikasse og laks kokt i kokos og chili. Jan Ivar Nykvist er utdannet kokk, driver bloggen beetsandlimes.no og har tidligere gitt ut boken «Glød: grillmaten som imponerer» (2015). Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001165aam a22002294c 4500
*001149109
*00520211203122958.0
*007t|
*008 b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-05-49834-1$qib.$cNkr 399.00
*035 $a(BIBBI)0514884
*08204$qNO-OsBA$a641.54$223/nor
*090 $bq$c641.5$dN
*1001 $aNykvist, Jan Ivar$jn.
*24510$aMaten vi deler$binviter på middag!$cJan Ivar Nykvist ; Stian Broch, Mats Dreyer
*260 $aOslo$bGyldendal$c2017
*300 $a216 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5208 $aDenne boka inneholder oppskrifter som passer når man vil invitere familie eller venner på middag. Jan Ivar Nykvist er opptatt av røtter og tradisjon, men liker å lage en moderne vri på kjente retter - her finner du blant annet en oppdatert versjon av hønsefrikasse og laks kokt i kokos og chili. Jan Ivar Nykvist er utdannet kokk, driver bloggen beetsandlimes.no og har tidligere gitt ut boken «Glød: grillmaten som imponerer» (2015). Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMiddag$gmatlaging$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700 $aBroch, Stian$d1981-$efotograf$4pht$jn.
*700 $aDreyer, Mats$emedarbeider$4ctb$jn.
*950 $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining