Mikromarc websøk

Klippfiskboka: maten og historia
Hugselista er tom
Vis
Tittel
  • Klippfiskboka: maten og historia
Medansvarleg
Språk
  • Språk: nno.
Hylle
  • q641.6 K
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2017
Noter
  • Gjennom fleire hundre år har salta og tørka torsk vore ein delikatesse for mange, men først på 1700-talet tok ein til med klippfiskproduksjon i Noreg. Første del av denne boka er ein gjennomgang av klippfiskens kulturhistorie. Sjølv om vi kom seint i gang, er Noreg i dag verdas største klippfiskprodusent, og 80 % av eksporten går til Portugal. Den andre delen av boka inneheld oppskrifter med klippfisk og ei lita lærebok om sjølve matlaginga. Oppskriftene er henta frå Noreg, Portugal, Spania, Den dominikanske republikk og Brasil. Omtalen er utarbeidd av BS.
ISBN
  • 978-82-8240-119-7
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001636 am a2200289uc 4500
*001145702
*00520211012104215.0
*007t|
*008      b||||||||xx ||||e     |||||0 nno|d
*019  $bl
*020  $a978-82-8240-119-7$qib.$cNkr 368.00
*035  $a(BIBBI)0517122
*08204$qNO-OsBA$a641.692$223/nor
*0830 $qNO-OsBA$a392.3709$223/nor
*090  $bq$c641.6$dK
*24500$aKlippfiskboka$bmaten og historia$cAtle Døssland og Bjørn Gunnar Tafjord (red.) ; medforfattarar: Karsten Alnæs ... [et al.]]
*260  $aFørde$aVolda$bSelja$bHøgskulen i Volda$c2017
*300  $a200 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar bibliografi, data om bidragsytarane
*5208 $aGjennom fleire hundre år har salta og tørka torsk vore ein delikatesse for mange, men først på 1700-talet tok ein til med klippfiskproduksjon i Noreg. Første del av denne boka er ein gjennomgang av klippfiskens kulturhistorie. Sjølv om vi kom seint i gang, er Noreg i dag verdas største klippfiskprodusent, og 80 % av eksporten går til Portugal. Den andre delen av boka inneheld oppskrifter med klippfisk og ei lita lærebok om sjølve matlaginga. Oppskriftene er henta frå Noreg, Portugal, Spania, Den dominikanske republikk og Brasil. Omtalen er utarbeidd av BS.
*546  $aNynorsk tekst
*65017$aKlippfisk$gmatlaging$2BS
*65027$aKlippfisk$xHistorie$gskikker$2BS
*65027$aKlippfisk$xHistorie$gskikkar$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700  $aDøssland, Atle$d1948-$eredaktør$4edt$jn.
*700  $aTafjord, Bjørn Gunnar$eredaktør$4edt$jn.
*700  $aAlnæs, Karsten$d1938-$emedforfatter$4aut$jn.$tDen store dagen
*950  $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining
Vis
Lukk
Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Austrheim folkebibliotek