Tittel Tang & tare: et hav av mat
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Har du tenkt på at Norge har en stor hage langs hele kysten? En hage full av vekster vi sjelden bruker? Sjøens grønnsaker er velsmakende i alle retter, hevder den tyske kokken Claudia Seifert. Tørket rødtang har en ettersmak av mild lakris, og er deilig som snack eller som tilbehør til fisk. Her finner man oppskrifter på alt fra forretter og hovedretter, til gatemat, desserter, smoothies og energidrikker. De tangartene som brukes i boken, finnes alle langs norskekysten. Mange er også å få kjøpt som tørkede produkter. Artene har en kort beskrivelse av kjennetegn og voksested, og er illustrert med fotografier. Boken henvender seg til alle som ønsker å bruke tang og tare i maten. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*000 aam a22 4c 4500
*001143417
*00520211203123136.0
*007t|
*008 b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-02-50958-3$qib.$cNkr 379.00
*035 $a(BIBBI)0459386
*08204$qNO-OsBA$a641.6$223/nor
*090 $bq$c641.6$dT
*24500$aTang & tare$bet hav av mat$cClaudia Seifert ... [et al.]
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2016
*300 $a183 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar register
*5208 $aHar du tenkt på at Norge har en stor hage langs hele kysten? En hage full av vekster vi sjelden bruker? Sjøens grønnsaker er velsmakende i alle retter, hevder den tyske kokken Claudia Seifert. Tørket rødtang har en ettersmak av mild lakris, og er deilig som snack eller som tilbehør til fisk. Her finner man oppskrifter på alt fra forretter og hovedretter, til gatemat, desserter, smoothies og energidrikker. De tangartene som brukes i boken, finnes alle langs norskekysten. Mange er også å få kjøpt som tørkede produkter. Artene har en kort beskrivelse av kjennetegn og voksested, og er illustrert med fotografier. Boken henvender seg til alle som ønsker å bruke tang og tare i maten. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aTang og tare$gmatlaging$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700 $aSeifert, Claudia$d1975-$emedarbeider$4ctb$jt.
*7400 $aTang og tare
*950 $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining