Austrheim folkebibliotek

Eventyrlig: jakten på de beste norske råvarene
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Eventyrlig: jakten på de beste norske råvarene
Språk
  • Språk: nob.
Hylleplassering
  • q641.59481 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • I denne boken tar Karla Siverts leseren med på en reise inn i et eventyrland av norske smaker og råvarer. Hun viser fram den mest fristende sjømaten, de mest innbydende grønnsakene, de beste meieriproduktene og det fineste kjøttet Norge har å by på - og gir oss oppskriftene på de beste rettene råvarene kan brukes til. Ord som kortreist, sesongbasert og økologisk er gjengangere i kokeboken. Karla Siverts (1987-2016) jobbet som kjøkkensjef på den kritikerroste restauranten Smalhans i Oslo, som serverer en raffinert utgave av norsk husmannskost. Boka er laget av Mats Widen, Øivind Hånes og Kenneth Hansen. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-05-47984-5
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001345 am a2200229uc 4500
*001138350
*00520211012104054.0
*007t|
*008      b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-05-47984-5$qib.$cNkr 449.00
*035  $a(BIBBI)0500418
*08204$qNO-OsBA$a641.59481$223/nor
*090  $bq$c641.59481$dS
*1001 $aSiverts, Karla$d1987-2016$jn.
*24510$aEventyrlig$bjakten på de beste norske råvarene$cKarla Siverts ... [et al.]
*260  $a[Oslo]$bGyldendal$c2016
*300  $a300 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar register
*5208 $aI denne boken tar Karla Siverts leseren med på en reise inn i et eventyrland av norske smaker og råvarer. Hun viser fram den mest fristende sjømaten, de mest innbydende grønnsakene, de beste meieriproduktene og det fineste kjøttet Norge har å by på - og gir oss oppskriftene på de beste rettene råvarene kan brukes til. Ord som kortreist, sesongbasert og økologisk er gjengangere i kokeboken. Karla Siverts (1987-2016) jobbet som kjøkkensjef på den kritikerroste restauranten Smalhans i Oslo, som serverer en raffinert utgave av norsk husmannskost. Boka er laget av Mats Widen, Øivind Hånes og Kenneth Hansen. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMatlaging$zNorge$2BS
*65014$aMatlaging$zNoreg
*655 7$aKokebøker$2BS
*950  $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex2Tilgjengelig Austrheim folkebibliotekq 641.59481 S