Forfatter
Tittel Lakris: mat - drikke - søtsaker
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Visste du at lakris kan brukes som smakstilsetning og krydder i mange typer mat og drikke? I denne boka finner du 60 oppskrifter på bakverk, middager, desserter og drikke laget med lakris. I tillegg får du en rekke faktaopplysninger om lakris, og forfatteren forklarer hvorfor denne råvaren ikke bare smaker godt, men også kan gjøre godt for kroppen. Elisabeth Johansson har tidligere skrevet boken «Hjemmelaget is» (2014).
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001395 am a2200289uc 4500
*001133119
*00520211203122939.0
*007t|
*008 b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-02-43602-5$qib.$cNkr 299.00
*035 $a(BIBBI)0398374
*041 $hswe
*082 4$qNO-OsBA$a641.633
*090 $c641.633$dJ
*1001 $aJohansson, Elisabeth$d1965-$jsv.
*24510$aLakris$bmat - drikke - søtsaker$cElisabeth Johansson ; foto: Helén Pe ; [oversett frå svensk av Espen Borling Josefsen]
*2461 $aLakrits$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2014
*300 $a143 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aOriginaltittel: Lakrits
*5058 $aHar innhaldsliste, internettadresser, register
*5208 $aVisste du at lakris kan brukes som smakstilsetning og krydder i mange typer mat og drikke? I denne boka finner du 60 oppskrifter på bakverk, middager, desserter og drikke laget med lakris. I tillegg får du en rekke faktaopplysninger om lakris, og forfatteren forklarer hvorfor denne råvaren ikke bare smaker godt, men også kan gjøre godt for kroppen. Elisabeth Johansson har tidligere skrevet boken «Hjemmelaget is» (2014).
*65017$aLakris$gmatlaging$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700 $aPe, Helén$d1973-$efotograf$4pht$jsv.
*700 $aJosefsen, Espen Borling$d1976-$eoversetter$4trl$jn.
*900 $aBorling Josefsen, Espen$zJosefsen, Espen Borling$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening