Forfatter
Tittel LavFODMAP: god mat for sensitive mager
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter FODMAP er en fellesbetegnelse for en gruppe vanskelig fordøyelige karbohydrater: fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. For mange som sliter med sensitiv mage (irritabel tarm) kan det å unngå matvarer med disse karbohydratene være til hjelp. Denne boken inneholder 80 oppskrifter som følger FODMAP-dietten: middager, desserter, sauser, tilbehør og kaker som kan hjelpe mot urolig mage.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001237nam a22002414c 4500
*001123376
*00520211203122941.0
*007t|
*008 b2015||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-03-29531-7$qib.$cNkr 349.00
*035 $a(BIBBI)0420984
*082 4$qNO-OsBA$a641.563$25
*090 $c641.563$dÅ
*1001 $aÅgotnes, Cecilie Hauge$d1973-$jn.
*24510$aLavFODMAP$bgod mat for sensitive mager$cCecilie Hauge Ågotnes ; fotografier av Christin Eide
*260 $aOslo$bAschehoug$c2015
*300 $a175 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innholdsfortegnelse
*5208 $aFODMAP er en fellesbetegnelse for en gruppe vanskelig fordøyelige karbohydrater: fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. For mange som sliter med sensitiv mage (irritabel tarm) kan det å unngå matvarer med disse karbohydratene være til hjelp. Denne boken inneholder 80 oppskrifter som følger FODMAP-dietten: middager, desserter, sauser, tilbehør og kaker som kan hjelpe mot urolig mage.
*65017$aLow FODMAP-dietten$gmatlaging$2BS
*655 7$aKokebøker$2BS
*700 $aEide, Christin$efotograf$4pht$jn.
*900 $aHauge Ågotnes, Cecilie$d1973-$jn.$zÅgotnes, Cecilie Hauge$9nor
*950 $aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening