Forfattar
Tittel Ulrika Davidssons kokebok om 5:2
Medansvarleg
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken gir Ulrika Davidsson en innføring i 5:2-dietten. Den går ut på at du spiser som vanlig fem dager i uken, og faster de to resterende dagene. På fastedagene kan kvinner spise mat som inneholder 500 kcal, og menn 600 kcal. Dietten skal bidra til vektreduksjon og redusere risikoen for diabetes og hjertesykdommer. Boken inneholder 100 oppskrifter med kaloriberegning, samt tips og motivasjonsråd.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001397nam a22002894c 4500
*001114765
*00520211203123201.0
*007t|
*008 b2013||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-8173-491-3$qib.$cNkr 228.00
*035 $a(BIBBI)0375184
*041 $hswe
*082 4$qNO-OsBA$a641.563$25
*090 $a641.563 D
*1001 $aDavidsson, Ulrika$d1971-$jsv.
*24510$aUlrika Davidssons kokebok om 5:2$coversatt av Ann Høydalsnes
*2461 $aUlrika Davidssons kokbok om 5:2$iOriginaltittel
*2463 $aUlrika Davidssons kokbok om 5:2
*260 $aOslo$bExlibriz$ccop. 2013
*300 $a192 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aUndertittel på omslaget: 100 oppskrifter med kalorimåling
*500 $aOriginaltittel: Ulrika Davidssons kokbok om 5:2
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aI denne boken gir Ulrika Davidsson en innføring i 5:2-dietten. Den går ut på at du spiser som vanlig fem dager i uken, og faster de to resterende dagene. På fastedagene kan kvinner spise mat som inneholder 500 kcal, og menn 600 kcal. Dietten skal bidra til vektreduksjon og redusere risikoen for diabetes og hjertesykdommer. Boken inneholder 100 oppskrifter med kaloriberegning, samt tips og motivasjonsråd.
*65017$a5:2-dietten$gmatlaging$2BS
*700 $aHøydalsnes, Ann$d1956-$eoversetter$4trl$jn.
*7400 $aHundre oppskrifter med kalorimåling
*950 $aFemto dietten$z5:2-dietten$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining