Forfattar
Tittel Eltefritt brød og himmelske kaker
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I 2008 startet Ina Janine Johnsen bloggen Mat på bordet. Bloggen er siden blitt en av Skandinavias største matblogger. Etter å ha blitt tipset om eltefritt brød i en artikkel i New York Times, begynte Ina og prøve seg. Hun har siden utviklet over 50 ulike varianter av brødet. I denne boken kan man finne de beste variantene samt flere kaker. Oppskriftene er inspirert Inas internasjonale bakgrunn, tilpasset norsk gane.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001043nam a22002174c 4500
*001110578
*00520211012104043.0
*007t|
*008 b2013||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-8188-133-4$qib.$cNkr 349.00
*035 $a(BIBBI)0293616
*082 4$qNO-OsBA$a641.815$25
*082 4$qNO-OsBA$a941.865$25
*090 $a641.815 J
*1001 $aJohnsen, Ina-Janine$d1964-$jn.
*24510$aEltefritt brød og himmelske kaker$cIna-Janine Johnsen
*260 $aOslo$bVersal$c2013
*300 $a199 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innholdsfortegnelse
*5208 $aI 2008 startet Ina Janine Johnsen bloggen Mat på bordet. Bloggen er siden blitt en av Skandinavias største matblogger. Etter å ha blitt tipset om eltefritt brød i en artikkel i New York Times, begynte Ina og prøve seg. Hun har siden utviklet over 50 ulike varianter av brødet. I denne boken kan man finne de beste variantene samt flere kaker. Oppskriftene er inspirert Inas internasjonale bakgrunn, tilpasset norsk gane.
*65017$aBrødbaking$2BS
*65027$aKaker$2BS
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining