Forfattar
Tittel Leila baker mer: kaker, brød, pizza og pai til hverdag og fest
Språk
Hylle
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Leila Lindholm presenterer her over 200 oppskrifter på alt fra ostekaker, pai og brownies til pizza, brød, croissanter, baguetter og iskrem. Boken er illustrert med fotografier av maten, råvarer, miljø og kosen rundt baking og matlaging. Gjennomgående er det grunnoppskrifter som benyttes til mange forskjellige smaksvarianter. Lindholm er en populær TV-kokk og kokebokforfatter.
ISBN
Tilgjengelege
Lånarar på venteliste
*00001219nam a22002534c 4500
*001103851
*00520211203122942.0
*007t|
*008 b2012||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-02-36647-6$qib.$cNkr 339.00
*035 $a(BIBBI)0280592
*041 $hswe
*082 4$qNO-OsBA$a641.815$25
*096 $a641.815 L
*1001 $aLindholm, Leila$d1975-$jsv.
*24510$aLeila baker mer$bkaker, brød, pizza og pai til hverdag og fest$cLeila Lindholm ; [oversatt av Rune R. Moen]
*2461 $aOne more slice$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2012
*300 $a223 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aOriginaltittel: One more slice
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aLeila Lindholm presenterer her over 200 oppskrifter på alt fra ostekaker, pai og brownies til pizza, brød, croissanter, baguetter og iskrem. Boken er illustrert med fotografier av maten, råvarer, miljø og kosen rundt baking og matlaging. Gjennomgående er det grunnoppskrifter som benyttes til mange forskjellige smaksvarianter. Lindholm er en populær TV-kokk og kokebokforfatter.
*65017$aBaking$2BS
*900 $aRogndokken Moen, Rune$zMoen, Rune Rogndokken$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her
For å bli den første til å gje di meining